Catherinne to je nádhera
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu no kdo by seděl doma ![]()
Catherinne krásná fotka.
Pinot Noir děkuji
Renusatko no to nevím. Jeli jsme dnes do zahradnictví, neměli nic z toho co jsem měla napsané. Původní plán byl celoroční osazení.
to je prysec mandlonovity purpurea
https://www.zahradnictvi-flos.cz/euphorbia-amygdaloides-purpurea-prysec-mandlonovity-purpurea.html
Catherinne Krása. Já dnes doma seděla. První volný víkend od října, tak jsem fakt jen seděla![]()
Ginger Děkuji. Moc se mi líbí.
Renusatko no to je jasný, ty musíš dobít baterky, já vypustit páru.
Catherinne u nás teda ale takhle krásně nebylo, odpoledne už jen šedá obloha. Dokonce šli kluci dobrovolně domů. Po té, co je vzal vítr i s domečkem ![]()
Pinot Noir celou cestu na Zbraslav jsem čuměla do šedé oblohy, ale za mnou se to začalo trhat, tak až cestou zpátky jsem si to užívala a vykouzlila pár fotek. Od Modřan do centra zase šedivo. To prostě bylo na otočce za odměnu ![]()
vítr byl, cestou tam mě tlačil do zad, to bylo fajn, zato cesta zpět byla utrpením severního větru ve tváři.
Krásné velikonoční svátky.![]()
Christos voskrese!
A spousta nových rostlin, které musím vyfotit do kvetinoveho vlákna, aby mi je určili.
Nevím kam s tím, ale jak se tu řešily to malování kamínků, tak pěkný způsob jak získat krásný kamínek a pomoci vybrané zoo.
Já se dnes na svém oblíbeném procházkovém okruhu náhodně potkala se starší paní, která zabloudila, nakonec jsme spolu šly asi hodinku, cesta mi tak trvala 2x dlouho, ale stálo to za to! Paní (46.ročník) byla moc akční, úžasně vzdělaná, vyprávěla mi spoustu zajímavostí o obléhání Olomouce a taky mi líčila, jak každý rok jezdí se spolužáky z gymplu na tři dny někam na výpravu, většinou za turistikou do Jeseníků, myslela jsem, že jezdí tak tři, čtyři kamarádky-ale ne, prý celá třída a i když už jich dost umřelo (naposledy mimochodem spolužačka Hana Maciuchová), tak jich je pokaždé minimálně dvacet...no úplně jsem pookřála!
Catherinne mas tak krasnu vyzdobu
Garfie to je pekny pribeh ![]()
Janulik03 díky
Hezké Velikonoce všem![]()

Garfie to je hezký ![]()
Dopoledne jsme zašli do otevřených zahrad Pražského hradu, krása a málo lidí. Nakonec se to protáhlo na 15 km výlet se slušným nastoupáním. Tohle se nikdy nekouká :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.