Sweet Potato daniela já už jsem to skoro zapomněla, ale kdysi v pravěku to u nás jelo furt
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato Jojo, to jsem zrovna chtěla napsat, že je to jako od Jahelky :-) "to vás pánbu trestá, že se nemodlíte" už u nás doma zlidovělo!!
daniela Jinak z podobného soudku jsem se nedávno účastnila výborné debaty, kde známý-zaměstnanec banky-dával k dobru kreativní zprávy pro příjemce peněz, teď z hlavy nic nevylovím, ale typu "splátka za nevěstu", "úplateček", "666" a podobně...a jeden kamarád líčil, jak platil školné a napsal do zprávy "kapříci pro rektora" a musel kvůli tomu ve škole na kobereček ![]()
Garfie To je dobrý ![]()
Asi lepší tohle do zprávy pro příjemce nepsat, ne každý má smysl pro humor ![]()
Garfie Když jsem posílala příteli svůj podíl na bydlení (platil to pak on dohromady), tak jsem měla ve zprávě "výpalné" ![]()
coralline
taky jsem od té akce kreativnější....
Sweet Potato No fakt že jo... hustý ![]()
Garfie muj muz mi tam zasadne pise: kup si neco na sebe, lhostejno co jsou to za penize.
continuity Taky dobrý! ![]()
A další od našeho oblíbence, o krádežích v obchodech:
S blížícími se svátky vyjíždí strážníci mnohem častěji ke krádežím v obchodech. Zloději stále častěji využívají jako transportní maskovací prostředek dětské kočárky, kdy nebohé miminko obskládají nakradeným zbožím. V jednom případě sdílelo dítě povijan společně s chlazeným kuřetem s drůbky a několika čokoládami. V jiném kočárku se „maminka“ pokusila provézt prapodivnou kombinaci plen a vodky. Další „vodič“ vystlal korbičku kočárku cukrovinkami a usilovným houpáním se snažil okolí přesvědčit, že je uvnitř spokojeně spící dítě. Vzhledem k opilosti „vodiče“ a frenetickému houpání kočárkem by v něm však žádné dítě neusnulo, pokud by se tam vůbec udrželo. Pronášení kradeného zboží v kapucích bund se tak stalo již jen příjemným zpestřením kočárkového období.
Trochu unáhlené mi to přijde, ale asi nebylo zbytí? ![]()

Garfie Ale zrovna to sem nesu, předběhla jsi mne![]()
Sweet Potato Je to kouzelný, brečím tady u toho smíchy! ![]()
Ne dnes, ale včera: Náhodou jsem zaslechla v rádiu cover verzi písně Simply the best v podání Lucky Vondráčkové a jak se nerada někomu směju za to, když se faaakt snaží, ale nejde to, tak tohle se nedalo...![]()
Luna Tak já jsem byla zvědavá a našla si to i s klipem...
ti pěkně děkuju!
Garfie To má i klip?
Asi to nebude "její" nejnovější pecka, ale já jsem to fakt nikdy neslyšela. To je peklo!![]()
Luna Najdi si ho na youtube
Garfie No ze ja si nedam pokoj! Ta cerna afro paruka!
Dala jsem jen to jen s posunovanim, cele to neslo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje