Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato Jojo, to jsem zrovna chtěla napsat, že je to jako od Jahelky :-) "to vás pánbu trestá, že se nemodlíte" už u nás doma zlidovělo!!
daniela Jinak z podobného soudku jsem se nedávno účastnila výborné debaty, kde známý-zaměstnanec banky-dával k dobru kreativní zprávy pro příjemce peněz, teď z hlavy nic nevylovím, ale typu "splátka za nevěstu", "úplateček", "666" a podobně...a jeden kamarád líčil, jak platil školné a napsal do zprávy "kapříci pro rektora" a musel kvůli tomu ve škole na kobereček
Ten Jahelka zdomácněl i u nás, moje matka (ještě větší zloprcek než já) to pak kreativně modifikovala a s oblibou používala při setkání se svým milovaným zetěm, takto mým prvním manželem ![]()
A tu bankovní debatu jsem někde zahlídla taky - nejvíc se mi zalíbila zpráva pro příjemce: Prosím hlavně neubližujte mým dětem! ![]()
Garfie Komínek drží laťku!
jen mírně nesouhlasím s označením kombinace plenek a vodky jako "prapodivné", čtenáři mateřského vlákna vědí.
Isca Říkáš, že je to normální?
Jdu to dočíst!!
Garfie Tak to jsem trochu přehnala, takový konkrétní případ tam není, jen by se jeden občas případné kombinaci přebalovacího materiálu s povzbuzovadlem nedivil :-)
Isca No JÁ bych se teda asi nedivila
A nedělní porce Komínka:
Krátce před třetí hodinou ranní požádal muž na tísňové lince 156 o odchyt kamaráda, který se pomátl a běhá bosky po ulici. Na místo vyjela motohlídka, která zpozorovala polo svlečeného muže, který v ponožkách pobíhal ulicí. Muž byl zpočátku plachý a nedůvěřivý a nechtěl se k hlídce ani přiblížit. Teprve po chvíli se osmělil a přišel k autu. Při dechové zkoušce u něj bylo zjištěno dvě a půl promile. Oznamovatel přislíbil, že se o odchyceného kamaráda postará a společně vyrazili k domovu. O deset minut později však muž opět volal na služebnu, že mu kamarád zase utekl a nedaří se ho chytit. Strážníci běžce podruhé odchytili a vzhledem k tomu, že sotva koordinoval své pohyby, teplota vzduchu byla pod nulou a nebyl nikdo, kdo by se o něj byl schopen postarat, rozhodli spolu s lékařem o jeho umístění na záchytku. Během převozu se pokusil za pomocí zubů a nehtů uniknout z jedoucího vozu, a proto nakonec skončil v poutech, dokud nebyl pro svou agresivitu připoután na lůžko.
Během převozu se pokusil za pomocí zubů a nehtů uniknout z jedoucího vozu
Komínek je talent![]()
Garfie Plachý koloušek se proměnil v agresivní šelmu![]()
Plachý a nedůvěřivý, se poseru ![]()
No uzivejte si, mam Kominka odhadem jeste tak na tyden ![]()
Garfie tak nedelni porce je ![]()
![]()
Garfie Bc. Komínek byl včera citovaný i na idnesu, ale to bylo jen strohé konstatování faktu.
brrr Ho se totiž odváží citovat málokdo ![]()
Garfie Nedělní porce zase skvělá
![]()
A při pondělku další Komínek a duchařská historka.....![]()
V sobotu krátce po poledni obdrželi strážníci oznámení od svědka, který uvedl, že u knihovny na schodech sedí již tři hodiny asi osmiletá dívka a její chování je velice nezvyklé. Na místo byla ihned vyslána motohlídka, aby situaci prověřila. Při příjezdu strážníci malou dívku identifikovali jako padesátiletého muže. Ten uvedl, že na schodech odpočívá a kochá se krásami města. Hlídka transformovanému turistovi popřála hezký den a s jistotou, že se skutečně nejedná o podivnou dívenku ani ducha, odjela za další činností.
Garfie Děkuju za zpestření pondělního rána ![]()
Garfie Muž bez tváře, určitě, před domem černé a bílé (sem o víkendu sjížděla starý řady GoT
) .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje