Garfie ja si myslím, že to bude všade tak....
...a rozmýšľam, načo chce niekto vlastné pieskoviko, keď doňho potom nasype piesok z verejného ![]()
Ale super!!!
Garfie ja si myslím, že to bude všade tak....
...a rozmýšľam, načo chce niekto vlastné pieskoviko, keď doňho potom nasype piesok z verejného ![]()
Ale super!!!
slniecko Když s tím pískem do domácího pískoviště je docela problém. Buď můžeš koupit v Baumaxu pytlíky písku asi po dvaceti litrech za stovku a pokud nemáš jen takovou tu plastovou škebli, tak jich potřebuješ požehnaně, a vyjde to pekelně draze, nebo si můžeš zajet do pískovny vlastním autem, ale potřebuješ na to nějaké nádoby/pytle + auto, které to odveze + chlapa, který to naloží,+ den dovolené, nebo si objednáš dovoz z pískovny. Dovoz jsme zvolili my, nejmenší množstí je půl tuny, to ti chlapi berou od oka, takže nachystané pískoviště jsme z necelé tuny písky vyhrabávali týden a teď máme písek na dosypávání do pískoviště asi tak do smrti třetí generace
Ne že bych tím schvalovala noční vykrádání dětských hřišť, jen píšu, že to není jen tak ![]()
Pinot Noir ha, piskoviste! Vcera si muz vzpomnel, jestli teda nema zprovoznit to piskoviste, co dostal syn k 1. narozeninam. Synovi budou 4 a babovicky uz ho moc netankujou...
Ja se pos... teda vlastne me to spis vydesilo ![]()

jinx Čímpak sis ho asi získala? ![]()
Pinot Noir to by me teda taky zajimalo! Nicmene, ma to reseni! :-)

jinx teď to prasklo, všimnul si tě na předvolebním meetingu ![]()
Jiná Realita v prvni rade se slzou v oku sedavam pravidelne!
jinx mi to udělal asi před měsícem, chtěla jsem mu napsat, ja s ním, jako s polovičním čechem soucítím, že jsem po babičce taky částečná cizinka... ![]()
dokonce mi lajknul i pár fotek, ale pak dal sám unfollow ![]()
tyhle "celebrity" to takhle čas od času dělaj........
martek01 jj to dela mrak uctu...
jinx je pravda, že tenhle vocas mě ale fakt vyděsil ![]()
Pinot Noir ja viem, tiež sme mali vlastné pieskovisko, keď sme bývali v dome a hlavný dôvod pre mňa bol, že aby som to male krehké ňuňuliatko nepúšťala do verejného so zamačaceným pieskom (hej a potom tam tá malá obluda nechcela byť a museli sme chodiť na verejné, lebo tam boli okrem piesku aj ďalšie deti....). Niektoré mamy v okolí dokonca ten piesok z baumaxu do vlastných pieskovísk postupne, kým ho tam dali, dokonca pred tým prepiekli v trúbe (tak to už bolo aj na mňa príliš).
Ale ako urobiť si vlastné pieskovisko a potom tam nasypať piesok z verejného, by som sa na to mohla vieš čo....ale tak zdá sa, že to má každý inak, no.
slniecko Ale víš co, tady to měl už i s výbavou, určitě to nabíral i s bábovkami, lopatičkami a kyblíčky ![]()
slniecko Ale víš co, tady to měl už i s výbavou, určitě to nabíral i s bábovkami, lopatičkami a kyblíčky
![]()
Ja už teda dýl![]()

Karja v tematu Vyvoj nove parfumanie me tohle rozesmalo a reknu to priste muzi, az se me bude ptat, proc si pisu na internetu s cizimi lidmi ![]()
vsak vite kolik by me stal psychoterapeut nebo nejaky falesny kamaradky?;-)).
Lamicka
to je přesný!!
Lamicka Plus jeste misto googlu se zeptas tady, zejo;-)
Karja no presne! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.