Sweet Potato Môžeš naštudovať. :D
Čo vás dnes rozosmialo?
MP Marge Ehm, rodiče malých dětí, kteří příslušný seriál právě viděli po sto padesáté a už ho vážně mají plné zuby? ;o)
Fakt me rozesmal muj nakup v IT obchode. Kdyz uz jsme se dopatrali, jakeze "prevadec spojitosti" to k notebooku potrebuju, tak jsem si samozrejme koupila blbej
takze jdu kupovat prevadec na prevadec. ![]()
![]()
MP Marge nejaka cynicka individua, ktere matka jako male deti odkladala k televizi, aby si mohla v klidu vypit kafe. A kdyz za ni prisli, rvala na ne Ted ne, koukejte se na pohadky!
Nebo ti rodice, no ![]()
MP Marge Ehm, rodiče malých dětí, kteří příslušný seriál právě viděli po sto padesáté a už ho vážně mají plné zuby? ;o)
A jo, vlastne ![]()
V CR jsem tyto pocity nikdy nezazila, ale jako au pair v Anglii jsem mela silnou touhu prohodit televizi oknem, kdyz tam zacala skrehotat "Dora the Explorer" ![]()
MP Marge nejaka cynicka individua, ktere matka jako male deti odkladala k televizi, aby si mohla v klidu vypit kafe. A kdyz za ni prisli, rvala na ne Ted ne, koukejte se na pohadky!
Vidis, a ti vsichni by potrebovali terapii - vidim diru na trhu prace ![]()
cizinci ochutnávají českou kuchyni
zase je to dobrý a teda toho chlapíka z Maurícia začínám mít v oblibě :)
autor má solidní informátory a ještě lepší smysl pro dramatično ![]()
https://sip.denik.cz/celebrity/vevodkyne-kate-tehotna-s-dvojcaty.html
Ounz Austrálie nezklamala - kde je kečup? ![]()
Kokoska Přesně ![]()
Před chvílí mě pobavil rozhovor s Radkinem Honzákem v Sama doma na ČT 1. Musela jsem se smát i nahlas. Ještě bude mít jeden vstup...
dnes ráno na autobusové zastávce chlápek v kraťasech a sandálech (samozřejmě s ponožkama, však bylo pět pod nulou:-)))
Dadoo originalni, prekrasne, stylove, famozni... to si snad nekdo dela srandu, ne? Nebo neco huli?
viktorka_od splavu Tak ja stretávam ráno pána v tričku, kratasoch a sandáloch bez ponoziek.
Minule som ale takého videla s dieťaťom, len mal dlhú bundu a čiapku, ale hole nohy a syn (cca 10 r) tiež a nevyzeralo, že by mu bolo príliš teplo.
Já docela často potkávám i teď v zimě nekoho bez bot úplně naboso nebo v takových těch huarache samodomo sandalech.
ted mám stesti na jednu bosou holku se trema detma, tuhle jsem šla za ni v metru a přišlo mi, ze z toho ledovyho kamene mi upadnou nohy místo ni.
ale třeba ne?
Potrefenáhusa pro me jsou tohle manyry z rozezranosti, ale ten pan byl fakt vtipnej. nevypadal jakkoliv alternativne, proste postarsi lehce osuntelej chlapek co jede busem do prace, jen spodni cast odevu a obuti od leta zapomnel vymenit:-) ty fusky ani nebyly teply![]()
viktorka_od splavu Ale tak některejm lidem je to fakt asi příjemný. Manžel taky, dokud nezačne být na podzim mokro, chodí radši s ponožkama v sandálech a běhá v ponožkobotách. Já z pohledu na něj taky občas mrznu, ale co už, budiž mu přáno :o)
Potrefenáhusa muj tata pracoval velkou cast zivota na stavbe, venku, v zime a necasu. No a ted se potyka s artrozou a problemy s klouby a doktori mu rikaji, ze je to z toho. Ono se treba vi, ze lidi z oblasti, kde je teplo, na tyhle veci netrpi. Tak si vzdycky rikam, jestli je opravdu v zime tak zdrave, jak boso chodci rikaji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje