Dadoo az pristi rok prijde dzinova moda ala Britney, tak se smat prestaneme!!! ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Lamicka že jo, mě třeba v botách s tenkou/blbou podrážkou chytaj ze zimy do chodidel křeče
jinak mě to taky přijde mimojiné dost eklhaft, naposledy jedna paní na akci Pražské věže, která šlapala do zvonice kostela bosa v těch staletých holubích hovnech, kde se člověk štítil i v tlustý podrážce
Potrefenáhusa no to taky. fuj.
Potrefenáhusa muj tata pracoval velkou cast zivota na stavbe, venku, v zime a necasu. No a ted se potyka s artrozou a problemy s klouby a doktori mu rikaji, ze je to z toho. Ono se treba vi, ze lidi z oblasti, kde je teplo, na tyhle veci netrpi. Tak si vzdycky rikam, jestli je opravdu v zime tak zdrave, jak boso chodci rikaji.
Shodou okolností mi teď známý - čtyřicátník - říkal, že chodil dlouho bos a pak se mu začalo zdát, že něco vrže. Když pochopil, že to mu vržou klouby na nohou, vrátil se k botám.
Ono ne nadarmo se "něco na nohy" začalo objevovat už u neandrtálců.
dzizisketa to je dobrý!
26/30
dzizisketa 27/30... často mi pomohly třeba stromy/keře nebo nějakej detail
to je dobry, ty sidliste jsou skoro k nerozeznani. 27/30, ale u par fotek jsem si moc jista nebyla.
zajímavé :) 28/30 - pomohly dopravni znacky, sloupy.. A ta architektura je prece jen rozdilna... Letadla jsem tipla a s vlakem jsem se sekla :(
Ja ted casto potkavam v metru pana... Oblek, klobouk, kozena aktovka, světlý trenckot.. A bos. Predstava na co vsechno šlape mi uplne zvedla zaludek.
dzizisketa díky, jsem se pobavila 27/30. A mám teda blbě obě ta letadla
, potvory jedny!
dzizisketa 28...ale teda neco teda fakt nahodou. Je to bezva, neco podobnyho jeste...
Potrefenáhusa tak treba to sem da znova
To je dobrý! 27/30. Ta architektura se dá poznat, ale teda na první pohled to moc rozdíl není. A netrefila jsem vlak ![]()
Potrefenáhusa stes byla to ona a dá ![]()
Dadoo Dík!!! Já si říkala, ze geo něco
ale je na tom bozi, jak člověk pozná skoro po čuchu místa, kde už přibližně někdy byl
Dadoo dik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje