Dnes je teda pořádně veselo na vice místech. Lásky v Tunisu, kauza Řepka ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
KapkaMM No to je výborný :-D.
KapkaMM Zvládla jsem třetinu a... enough internet for today ![]()
Mě rozesmálo video na DVTV s Letenským manželem. Ani ne tak kvůli tomu manželovi, jako kvůli tomu, co se člověk dozví o Veselovském ("no a pak jsem tu palandu musel jako celou rozebrat??!!")
Já nerozumím tomuto: ... Ženy mě často používají i tak, aby na zeď skočila polička sama...
Aranel Jo, to byl vůbec vtipnej rozhovor. Manžel občas nechápal na co se ho Veselovský ptá, se mi zdálo...a taky byl tajemnej jako hrad v Karpatech, kdybych nevěděla o koho jde, myslím, že pracuje na tajných plánech na jaderný reaktor ![]()
Garfie Taky mi občas přišlo, že odpovídá na něco jinýho, a občas podivně neurčitě, očividně je to profese obestřená tajemstvím.
Garfie čtu jako obvykle odzadu a říkám si, tyjo, manžel Garfie byl u Veselovskýho, to se musím mrknout...![]()
Mohučanka
taky jsem to tak četla
Samantha "No tak já si na to teda zavolám toho letenskýho manžela! <když ty seš tak neschopnej>" a šup, polička je přivrtaná, protože by si manžel zákonný utrhl ostudu. (ale potěšilo mě, jak málo je v tom rozhovoru sexismu a stereotypů, spíš naopak)
Zina Garfie Spíš podle mě prostě není zvyklej mluvit, nechápe, co by na tom měl okecávat.
Aranel Aha... no ale to stejně neskočí polička na zeď sama. Už jsem se těšila ![]()
Aranel Pěkně Tomáš Třeštík zpopularizoval Letenského manžela :-)
notna Vsak v tom rozhovoru o tom i mluvi, ze to byl vzajemne vyhodny obchod ![]()
Ten clovek se jmenuje Wemblout, to rozesmalo me
Garfie Aha, já si to nepustila.
notna No on lidem (pochopila jsem že ne jen Třeštíkům) pomáhal "zadarmo", za to, že ho naučili marketing. Jak pracovat se sociálními sítěmi, využívat reklamu a podobně.
tzaziki to jo, kdysi to rikalo nejake dite v rodine misto velbloud
stes Určitě ne s tímhle exotickým pravopisem!
Aranel to ne, znam jen hlasovou podobu
Tahle produktovka. Saty za 6 tis. z PF.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje