Lamicka To bude asi včetně té slečny, ne?
Čo vás dnes rozosmialo?
To bude cena i s botama ![]()
Lamicka to je nepekny cely![]()
Lamicka Pani je somatotyp jako ja, vcetne ovarovych kolinek, to jsou presne ty moje!![]()
Ty kolinka jsou na tom celym snad jeste nejmensi zlo.
Mutziputzi v takovem modelu si kolinek nikdo nevsimne.
JJuu, hranostaj!
Zu co je HONCOVANI?![]()
Zu ale ňuňuňu
711990 Myslela jsem, že je to pro ty zajíce něco nepříjemnýho, ale opak je pravdou :-D.
711990 honcování. se tu z toho kalendáře ještě myslivecky vzděláme :)
Mně se líbí, jak je v tom kalendáři vidět, že sluníčko vychází každý den o trochu dřív a zapadá každý den o trochu později ![]()
Zina ja taky prave
takze to blikani lisek nebo jak to bylo...to je taky tamto?![]()
711990 Kaňkování? Jo, to je stejnej obor :-).
Před časem sem Garfie dávala vydařená policejní zpravodajství odněkud z Moravy. Nepřestěhoval se jejich autor do Pardubic?
https://twitter.com/mppardubice/status/1219160777338298370?s=21

Zina jo
jezis to je fakt vtipny. sem si ted vzpomnela, ze na zemedelce sme se taky ke zkousce museli ucit jak se tomu rika. Jakoze krava se bouka a ovce nevimco a koza taky netusim:D
Sweet Potato Kdepak, to je na přerovského Komínka velmi slabý odvar
Jestli se ti po něm stýská, mám tu jeden předvánoční:
Během hlídkové činnosti si strážníci všimli na jednom ze sídlišť postavy v okně domu. Tento jev není v tomto čase až tak překvapivý, protože do oken teď pořád šplhají členové určité organizované skupiny ve stejném odění. Nicméně při bližším ohledání strážníci zjistili, že dotyčný do okna nešplhá, nýbrž z něj visí, a to za krk. Důvodem pro tak radikální řešení je nejspíš zjištění dané osoby, že v našich zemích je již pozice toho, kdo dětem nosí dárky dávno obsazena. A zvládá to bez problémů novorozenec. I bez sobů.
Garfie ten je teda krutoprisnej ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje