coralline Asi jo![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
To bys měla fotku dát do outfitového vlákna ke zhodnocení, zda je to vhodný outfit do divadla.
O barevném vyladění doplňků ani nemluvě![]()
Tak treba to bude za pár měsíců módní trend.
Sestra u detske lekarky, odchazela jsem od dr a ona rika: do pytle s rouskou a ja na ni copak a ona tak spiklenecky, ze jim hygiena naridila nosit rousky porad tedkon ale ze ona na to kasle protoze maj jenom ty klasicke a ty jsou stejne k prdu... A pry budou chodit kontroly z hygieny ze se to dodrzuje![]()
Něco mimo aktuální situaci koronasituaci, odposlechnutý výsek konverzace cca pětileté holčičky s tatínkem:
Holčička (zvýšeným naléhavým hláskem) :------a jsou hodní?
Tatínek (rozvážně): No, nejsou tak hodní, jak si někteří lidé myslí. - Ale jsou velmi chytří.
Isca Ale kdo?? Jsem zvědavá!
Garfie No to je právě to!
Spěchala jsem kolem nich na šalinu, a zaslechla jsem v poklusu jen toto, a teď to ve mě hlodá!
Isca Šmarjá, ty ses nezeptala?
Já tipuju delfíny...![]()
Garfie To by sedělo![]()
Garfie No zpětně lituju, že jsem se nezeptala
Ted mi hlavou krouží představa nějakejch blíže neidentifikovanejch bytostí, které nejsou tím, čím se zdají být, a nevím, z které strany to mám čekat! Delfíni by mě asi uklidnili![]()
Trpaslíci. Ti se navíc i strašně rychle množejz.
A vlezou všude ![]()
Sestra u detske lekarky, odchazela jsem od dr a ona rika: do pytle s rouskou a ja na ni copak a ona tak spiklenecky, ze jim hygiena naridila nosit rousky porad tedkon ale ze ona na to kasle protoze maj jenom ty klasicke a ty jsou stejne k prdu... A pry budou chodit kontroly z hygieny ze se to dodrzuje
kdyz uz i hygiena vydava nesmyslny prikazy tak to je tedy sila.![]()
V praci pred mesicem hygienicky skoleni a sam hlavni hygienik rekl,ze kdyz vidi nekoho s rouskou (proti korone)se musi smat.
To uz se v cechach fakt vsichni zblaznili....?
Zarinya Hele, zblaznili se I v Britanii, prej nakupujou jak zhavi:-D. Na novinkach je clanek, ze typek tri dny shanel testoviny;-)
Karja ale jo,no.Ja taky nevericne koukala na prazdny regaly v dm a kolegyne hlasily nejaky prazdny regaly v supermarketech.Ovsem kdo jinej by mel nejlip vedet,ze rousky nicemu nepomuzou,kdyz ne hygienicka stanice??
Ja pracuju v nemocnici a nikdo tam v rouskach nechodi.Jen je na dverich plakat at si lidi myji a desinfikuji ruce.Desinfekce tedy mizi ostrelhbite,ale to je v poradku.
Zarinya Jo takhle jsi to myslela. No tak snad v tom taky nebudeme jediny!
a nebylo to myšleno tak, aby zdravotníci, kteří s potencionálně nemocnými přichází do kontaktu častěji než ostatní, a mohou to tedy pravděpodovněji chytit, neohrožovali ty pacienty? nic ke konkrétmímu případu nevím, takže jen dotaz... ale tahle interpretace mě napadlo jako první...
Zarinya Ja som včera v rúške videla predavačky v obchode. Mne je to ale jedno, na rúšky som pocas roku zvyknutá, takze par ľudí naviac ma nijak netrápi.
Vcera ale kolovali vtipy o austrálii, kde nastala nákupná panika a vykúpili všetok toaletný papier.
nolita Taky mi vyžadování roušky u zdravotníků přijde jako docela systémový nařízení, aby nenakazili ostatní případně, nevim no.
Mam pocit, že ne že nastala panika u blbejch Čechů co naletěli iDnesu, ale takový typycky čecháčkovský teď bude se vysmívat co kdo jako dělá a jak je to k hovnu, že je úplně blbej...klasicky v krizi je zde každej docent, aktuálně epidemiolog. Některý situace mi přijdou úsměvný, viz nedávno zmiňovaná neúčast na uzavřené oslavě v době kdy zde bylo pacientů nula, ale takový to Hele blbec v roušce...úplně si nemyslim, minimálně ať si každej dělá co chce, že.
Nedá se úplně říct rozesmálo....ale je to milý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje