A je to i zdravý - posilujou plíce! ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
999 viděla jsem. Je to kraaaasny! ![]()
Zahlédla jsem sousedy, jak jdou že zásobovacího nákupu. Plato vajec a basa piv ![]()
Tady taky jedni v ulici - táhli piva na vozíku a plata vajec, prosím pěkně čtyři ![]()
A tchyně si švagrovou nechala koupit 12x mléko...
EDITH4B tomu mléku zas rozumím, 12 litru je u nás tak na týden ![]()
My mlíka taky berem celý "karton", druhá možnost je chodit denně pro krabici... Minule jsme nakoupili s mužem nezávisle na sobě oba, tak to už bylo i na nás moc na skladování, ale že by se nám zkazilo, to nehrozí.
continuity dynda u dejme tomu čtyřčlenné rodiny chápu (my teda, taky čtyřčlenná, kupujeme obvykle čerstvé mléko, trvanlivé jsme nekoupili nikdy, a litr máme cca na dva až tři dny), ale u jednotlivce mi to přijde přehnané. Někdo z rodiny tchyni vozí nákup jednou až dvakrát týdně.
No jasně, nás je tu často i víc než 4 a tu krabici prostě dáme. Mě to trvanlivé mléko nijak nevadí, když jsem pila čerstvě nadojené, nepoznala jsem rozdíl. Nemám vůbec ráda ta v petkách, ta mi něčím smrdí.
999 já to viděla včera a úplně mě to dojalo!!!
continuity EDITH4B Kamarád posílal předevčírek aktuální foto z Globusu, u pokladny za sebou tři chlapi s plnýma vozíkama piv ![]()
Garfie Dnes pán za mnou v Albertu v košíku 20 piv a obří husu :-D.
Zina Má své priority!!! ![]()
EDITH4B tak běžne kupuji čerstvé mléko, ale popravdě koupila jsem ještě před dovokenou malý karton trvanlivého, v té samoizolaci celkem bodl. a Babiš ještě jednou řekne, že je všeho dostatek, tak si dojdu pro další.
Koupila jsem v patek dvoje kachni prsa a 4 birely, to jsem teda troskar :) A prede mnou mel chlap ve voziku 60 piv, hlasil to u kasy.
Ze školy přišla nabídka pomoci se softwarem potřebným pro domácí výuku. Končila:
Podpora nezahrnuje:
zálohu vašich osobních dat
pořizování hw nebo sw
dohadování, zda je lepší MS Teams nebo Google Classroom ;)
Ja jela ve ctvrtek do lidlu cestou pro dceru do skolky pro zeleninu, fronty do pul kramu, neslo platit kartou jen hotove, docela jsem koukala. Misto 5 minut jsem tam stravila dobre 30 minut. Karton mlika je u nas na tyden, delam docela pudinky, ryzove kase atd a ono je ho fakt spotreba. Dnes rano jel muz pro chleba, ptal se co ma pribrat. Zadala jsem mu tvarohy a zakysanky, michame si to doma misto pribinaku, tak privez spek a cibuli a na tohle si v krame pry nevzpomel![]()
Babka pošle dědka nakupovat a povídá: „Dědku, kup chleba a mléko, pamatuj si, dědku DVĚ VĚCI máš koupit, DVĚ, ne abys na jednu zapomněl.
Dědek se vrátí z nákupu a nese zubní pastu.
Babka na to: "Ježiš dědku, říkala jsem přece DVĚ VĚCI, co je tak těžkého na tom si to zapamatovat??? Kde máš kartáček?“
rasaNori to máš dobrý, cibuli jsem nesehnala. Co je pro mě základní surovina a mám poslední tři.
continuity u nas nebylo maslo,vejce,zadny trvanlivejsi pecivo,maso,zelenina ovoce....![]()
normalne prazdny rdgaly uplne ve vsem...neuveritelny.Ale lidi jsou vsude stejny...i Recko bralo kramy utokem.![]()
No tak holt pujdu v utery zas na normalni nakup.
Zarinya Tak už to k vám taky došlo.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje