jerry
já mám ráda tohle video https://www.facebook.com/baletndb/videos/578062409687522/
(ten fotbalista
)
jerry
já mám ráda tohle video https://www.facebook.com/baletndb/videos/578062409687522/
(ten fotbalista
)
Korsičanka Já se v první chvíli lekla, že vynalezla elixír mládí
.
Jsem si šla přečíst, jak jsem to napsala. Přeci jen byla už pozdní hodina
.
Žádná změna, elixir nikde. Až vymyslím recepturu, dám vědět. Zatím se rosím především Shalimarem ![]()
cinkja Napsané je to dobře, jen já jsem přeskočila vnuka![]()
.
cinkja
Moc hezký. Něco podobného teď říkala i babička jedné mojí kamarádky, je jí skoro 90, pracuje jako sestřička v soukromé ordinaci, teď už teda jen 3x týdně. Paní doktorka ji nařídila volno a ona je úplně bez sebe, že jako zažila válku, padesátá léta, tanky v 68 a že jí nějakej vir může...![]()
To taky hodně dobré (a máš pravdu, ten fotbalista
).
Tohleto mě dnes rozesmalo, nad snídaní sestávající se ze 150g tataraku a myšlenek, zda si jít umejt vlasy po 5 dnech je vůbec nutný
mitford sister :-D :-D
Dostali jsme z Japonska dáreček pro děti! ![]()

Garfie čo to je?
slniecko Vím já? Asi pytlík s bylinkama od budhistického mnicha kombinovaný s nejposlednější nanotechnologií. ![]()
Garfie sounds legit ![]()
potom daj vedieť, som zvedavá!
![]()
Gatita Tak svoji doměnku už jsem napsala, mám to rozpitvat? ![]()
slniecko Gatita Tak jsem to prohnala google překladačem. A je to nějaká směs na odstraňování viru, v podstatě desinfekce, která by měla odpuzovat viry a bakterie, vznášející se kolem, obsahuje to chloritan sodný. Vyrobeno v Japonsku pro klid mysli
Funguje 30 dní po otevření, zavěšená na krku. Díky vůni produktu můžete cítit zápach ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.