Garfie Tak kdyby to fungovalo, tak by se tím dost vyřešilo
.
Čo vás dnes rozosmialo?
Mexiko žádá uzavření hranic s USA... to jsou paradoxy ![]()
Garfie dekuju!
A ta posledni veta je![]()
Renusatko Tak dám vědět 30 dnů po otevření, jak jsme na tom! ![]()
Garfie A nesmrdí to třeba tak moc, k tobě na ty dva metry nikdo nepůjde? ![]()
![]()
Renusatko
možná by stačilo jako antivirový opatření pověsit si na krk pěkně uleželý olomoucký tvarůžky, co?
Garfie ze to je odpuzovac viru, to je jasny , jen jde o to, cim jsou odpuzovany. Kdo tady umi japonsky???
Kokoska Chloritan sodný
Garfie Ehm, nesmrdí to jako savo? Obávám se, že zavěšený na krku to ubezduší všechny v okolí včetně nositele![]()
Garfie ajo, ja jsem pred tim nedocetla, pardon.
Len ubezduseny nositel nemuze dostat koronavir! 100% ucinnost!
Garfie Takže taková variace na česnek proti upírům?
Garfie Ehm, nesmrdí to jako savo? Obávám se, že zavěšený na krku to ubezduší všechny v okolí včetně nositele
Takže virus chcípne hlady. To se vyplatí.
Sweet Potato Asi jo :-)
Len Já to ještě neotevřela, čekám až bude hůř ![]()
Garfie jo, s tim počkej - dneska jsem četla v jednom burzovnim newslettru ze Švýcarska, že maximum počtu nakažených se očekává koncem dubna...
achjo... ![]()
Nestacil by chlorid misto chloritanu? Jako kdyz nemas parmezan, pouzij 30% eidam? Škapuliř se soli, sladeny designove s rouskou, to by se mohlo chytit, ne?
Kokoska No ono mi to upřímně každou chvíli hází v tom překladači něco jiného, ale ten chloritan častěji, možná ty koncovky řeší nějak jinak....nebo je tam pro jistotu oboje ![]()
Kokoska Škapulíř ve stejném designu s rouškou
jenomže mě už z toho šití hrabe tak, že jsem fakt mrkla do látek i na web na obrázky škapulířů. A ono by se našlo!
Garfie wikipedie rika, ze se mimo jine pouziva k dezinfekci vzduchovych potrubi, topnych a klimatizacnich zarizeni a prostor pro zvirata. A taky do ustnich vod, spreju, zvykacek, zubnich past atd. Tak treba na tom neco ne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články