Taková blbost, ale úplně mě to rozjařilo. Nechtěně jsem vyslechla cizí telefonní rozhovor, kdy dotyčný chtěl někomu rozmluvit nákup čehosi a chtěl říct, ať nekupuje zajíce v pytli. A místo toho řekl králíka v klobouku
. Furt se tomu tlemím ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Pinot Noir to je ale dokonalý ![]()
já zase matu okolí - všude, kde je zajíc, tak to zaměňuju za králíka, nejdřív ze srandy (mám ráda králíky), teď už pořádně ale nevím, co je správně (takže třeba velikonoční králík, po městě běhaj králíci,...) ![]()
Hádanka. Kdopak to řekl?
Význam PR jsem podceňovala, to byla moje chyba. Nastavila jsem si to nevyváženě, jsem systematik, mám ascendent v Panně, potřebuju škatulky. Soustředila jsem se na vize a veřejný obraz jsem podcenila,“
Sweet Potato schillerova
viktorka_od splavu Samá voda
Sweet Potato jermanova
Sweet Potato jee, uhadla, to mam radost :)
(Hledala jsem mezi neoblibenymi zenami)
Sweet Potato systematik s acendentem v panne ![]()
jinak je to teda k placi. Misto, aby za nima byly videt ciny, nastavujou si PR
A kdo si dnes zkontroloval, čeho máme mezinárodní den?
Aranel Jestli myslíš to, že jsem spokojeně nastoupila do auta a dovezla se do práce neb A/ mi nic jinýho nezbývá B/ do MHD se snažím teď moc nelízt. Tak promiň, slibuju, že na kole pojedu jindy :-)
teda já našla tenhle: https://cs.wikipedia.org/wiki/Den_bez_aut
A kdo si dnes zkontroloval, čeho máme mezinárodní den?
Super! Když jsem to zkoušela hledat, vyjukla na mě zpráva: Dnes mají svátek Darina a nitrid uranitý ![]()
já bych se i válela smíchy, jsem doma a mám dohánět tolik uklízecích a jiných restů a já: hledám stránku 410 architektura (jasný Chocholoušek), googluju výroky ministerstva zdrav., vyhledávám, co je ascendent, kdo ještě trpí na chorobu ascendent v panně (tento měsíc má přijít finanční překvapení), jestli se zasekne vířivka, když se pustí nasucho (patřilo by jim to), jak vypadá můj nos v roušce (velký a nevidím) a ještě si naběhnu na vidle světovým dnem antikoncepce a sháním, k čemu je nitrid uranitý. Už se zase musím odporoučet, jinak špatně dopadnu
artemisia Ať tě to ani nenapadne! Tady je tě tuze potřeba!
Jo a můj nos vypadá v roušce líp než kdy jindy![]()
Sweet Potato eště aj podrbat na zádech bych potřebovala![]()
jak je to tu infekční, tak jediný můj příspěvěk domácnosti za dnešek je, že jsem se poštěkala s mužem. On potřeboval verbalizovat všechno kolem a já jsem potřebovala, aby mlčel. Kafe ráno budu asi vařit já...
artemisia muz mi dlouhodobe misto dobreho rana hlasi, kolik bylo za vcerejsek pripadu, taky jsem ho dnes rano s gustem proklela...
rasaNori no ten můj si každé ráno nastuduje jinou nemoc a hlásí statistiky smrtnosti, aby dokázal, že jiné nemoci jsou víc ![]()
artemisia takze nakazlive co????? Kavu nevar ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje