No, spíš takovej trochu hysterickej smích - pouliční zpěvák dnes na Masarykově v Brně, s optimistickou písní Let it snow.
Čo vás dnes rozosmialo?
Tohle vlákno:
Čí je Baťa? Náš!
https://twitter.com/suritavneet/status/1309600347565031437?s=21
Jo, to je vtipné
Sweet Potato To je úžasný počtení!!! :-)
Sweet Potato To je úžasný!
Sweet Potato to je vtipný! Vzpomínám si, když jsem byla dávno před x lety poprvé v JV Asii, že mě tam ten Baťa všude překvapil a diskuse s místními o původu firmy :)
Sla jsem rozkopanou ulickou do nemocnice, z branky vysla parta chlapcu od jerabu a ja jsem cekala pred brankou, nacez posledni mi uvolnil misto, abych mohla projit a rika: "Kurva, borci, pustte tu slecnu, ne?"
Takze rouskam pro dnesek 3x zdar.
jo,na tom neco bude.Taky mi dnes v Cos prodavacka prisla jako mlada holcina a kdyz sundala rousku tak pani kolem padesatky.![]()
viktorka_od splavu ale slecna uz neni.![]()
Luna Si myslím, že to nebylo rouškou, prostě zapůsobilas ![]()
viktorka_od splavu aby to nebylo spatne pochopeno....ja to vubec nevztahovala k Luna .pro ni byl ten smajlik vys,jen mi to propomnelo tu prodavacku.
Mně řekl nedávno manžel, že mi to v roušce sluší. Nevěděla jsem, jestli se mám smát nebo ho něčím bacit.
To ja som si šla ráno na políciu pre nový obcanak. Pri čakaní som si uvedomila, že som si ráno zabudla umyť zuby! Takže súhlasím, ruskam tri krát zdar ![]()
Odcházím z volební místnosti a říkám nashledanou. Na to mi paní z komise odpoví: díky, hodná. Přišlo mi to jak z výcviku štěňátek, akorát piškot teda nebyl...
Malenge ehh, to se mi poslední dobou stává často, že mi někdo místo poděkování řekne hodná. Je to děsný.
Malenge Presne. Zlatá, hodná, šíkovná. ![]()
Luna Rúšky sú zázrak, na jar som sa v obchode s predavačkou dohadovala, či mi už 18 bolo alebo nie :D To sa mi nestalo už dobrých pár rokov.
Malenge ježiš, to hodná se šíří jak mor, ostatně jako každá pekelnost. Je to otřesné, slyšela jsem to mockrát, nikdy to nebylo přímo na mě, ale jsem rozhodnutá, že jakmile to někdo řekne mně, ohradím se, že nejsem pes ![]()
žluťásek To by mě nenapadlo, že se to ujalo
stalo se mi to kdysi, že jsem pomohla nějaké staré paní a ta mi řekla, že jsem hodná, to ale bylo úplně v pohodě. Jen u těch voleb mě to rozesmálo, jak to bylo nepřiléhavé situaci, vyloženě si to říkalo o ten piškot, i jak to paní řekla.
Tulipe zlatá je lehce lepší.
paktofonika šikovná, to je už ale vážně úlet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje