Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2020 21:41

Tulipe jo, mě taky mrzí, že třeba z první třídy nemám nic

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 25. října 2020 21:42

Pinot Noir Jo a jeste k te segre, ona vzdycky jednou za cas ma nejakou ,,vzpominku,, ze prijede a zacne neco hledat. Ale neco treba 20 let staryho, v pokoji, kterej slouzi k necemu jinymu, v nabytku, kterej uz 5 let nemame a typicky je to uuplna hovadina. Treba oranzovej krepak ,,vzdyt tady byly vzdycky krepaky,, nebo jde k mame do skrine, ze tam ,,prece mela ty tehotensky saty,,.... Jako ja jsem z ni vzdycky pri tomhle na vodstrel! 

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 25. října 2020 21:48

Karja ježiš, no tím by mi poněkud pila krev, slušně řečeno

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 25. října 2020 21:56

Pinot Noir Ja jsem z ni uplne hotova z tohodle. Jeste ma podobnou specialitu, kdy treba vola, a shani se, jestli neco nemam, ale kravinu pritom dost konkretni, treba fialovej filc, kukuricny skrob..... No kazdej mame neco, ze jo! Zas na druhou stranu, ja kdyz ji zavolam, jestli nema detskou bundu velikost 98, vytahne dve:-D A to se hodi!

Offline 1010
210 příspěvků moje polička 25. října 2020 22:34

Sesity jsou asi klasika, ja jsem mela sbirku sesitu snad nekdy od pate, seste tridy schovanou az do konce vysoke a semtam jsem si je jen tak prohlizela Ale nedelalo mi problem to pak vyhodit, pri stehovani toho u rodicu nezustalo o moc vic nez zubni kartacek na prilezitostne navstevy

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 25. října 2020 23:44

Keď som sa od rodičov sťahovala do vlastného, pokyn znel jasne- ber si všetky svoje veci. Ale ostali tam nejaké detské knihy a veľké hračky (lego, stolný futbal), teraz sa zídu. Už som tie svoje poklady za tie roky postupne zredukovala, ale prvú pisanku a prvý šlabikár, to nedám. A keď mama dala domovnikovi staré vianočné ozdoby na erarnu vchodovu výzdobu a ja som to našla na vchodovej chodbe, skoro ma zradnik chytil a povedala som jej, že vyhodila moje detstvo, tak to zas skoro zradnik chytil ju.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 26. října 2020 04:03
Reakce na Zina:

Mě tyhle setkání s mým bývalým já docela baví a spíš mě mrzí, že jsem si toho nepsala víc.

​já ti nevim, mám plnej kufr svých deníků z doby mezi 14-20 a nemám vůbec odvahu to otevřít. Takhle to můžu mít zastřený milosrdnou mlhou. Spis si rikam, ze bych to měla asi spálit, protože nevim, jestli se někdy odhodlám

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 26. října 2020 07:06

Potrefenáhusa js mam presne svoje denicky ze stredni, nejake sesity (hodne jsem si pri vyuce kreslila, nase profesorka z gymplu posledne vzpominala na muj vyhazov z hodiny kresleni za kresleni, kdyz jsem si mela delat poznamky), dopisy ze svickovane z taboru, je toho vetsi krabice od bot ale vyhazovat se mi to nechce. Horsi je ze hromadim ted veci pro holky do zasoby, spoistu veci na tvoreni, hry knizky atd. Ale tak mam na to cely pokoj tak dokud to nebuji ven tak v pohode:D

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 26. října 2020 07:19

Potrefenáhusa Kdysi mi bracha přinesl dopisy, co jsem mu psala na vojnu. Docela jsem se těšila, že si počtu....uvařila jsem si kávu, jako že příjemná chvilka.   Nedalo se to. Prvnímu jsem se tak pochechtávala, u druhého mi bylo už trapně a kafe jsem vypila až po skartovačce. Nechtělo se mi věřit, že jsem ty plky psala.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 26. října 2020 07:21

rozarka Tak nějak bych to prave viděla 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. října 2020 07:39

rozarka jj, také jsem si před pár lety přečetla svůj deník z období dospívání a byly tam takové blbosti, nad  kterými jsem se nejenže vůbec nerozněžnila, ale mi bylo za ně až trapně, že jsem ho pak kousíček po kousíčku roztrhala a vyhodila. 

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:10

Potrefenáhusa mnum  Byla jsem z toho dost rozpačitá. Ono to je jako když čteš cizi dopis 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:12

Vono stačí přečíst par let starý diskuze na pekle, ze....

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:19

Potrefenáhusa Taky jsem měla schovaný nějaký milostný dopisy a podobný poklady. Před časem jsem se jednoho dne z plného zdraví probrala na jip. První, co jsem udělala, když jsem se vrátila domů bylo to, že jsem zlikvidovala věci, který bych si nepřála, aby někdo viděl nebo četl.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:26

Sedíme s manželem na HO, každý na jedné straně pokoje a manžel do ticha prohlásí - jdu si dát něco dobrého. Říkám - Tys ještě nesnídal? - Ne, já v práci snídám později.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:27

K tomu vyhazování. Já bych vyhazovala, až bych brečela, ovšem s matkou za zadkem jen čas od času něco propašuju do popelnice.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:31

crazydaisy docela často mě napadá, že bych měla vyházet všechno, co jde. Ne proto, že bych nechtěla, aby to někdo četl, ale proto, že nechci, aby po mně někdo musel uklízet můj "nepořádek".

Nedávno jsem četla, že (snad někde na severu) si starší lidi svoje věci uspořádaní, dokonce až tak, že pokud třeba mají dvě dcery, tak rodinný prsten prodají, aby to jedné nebylo líto. No, to bych matku moc nepochválila, za takový přístup. Ale jiný kraj ...

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:41

Mirka no však rituály a pracovní návyky se mají dodržovat i na HO

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 26. října 2020 08:45
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. října 2020 09:01

Pinot Noir je prostě vzorný