Janulik03 Já jsem přemýšlela, jak se vetřít na ten mejdan a taková základní možnost mě nenapadne. ![]()
Jasně, přihlásím se jako kulturní vložka ![]()
Janulik03 Já jsem přemýšlela, jak se vetřít na ten mejdan a taková základní možnost mě nenapadne. ![]()
Jasně, přihlásím se jako kulturní vložka ![]()
Janulik03 Tak my vám k tomu tanci dodáme hudební kulisu - hejkalí voiceband.
Ech, takže nakonec to bude kulturní podujatí s trochou psychotropních látek, netradičním příkusem a netradiční dopravou tam i zpět, tak jo!![]()
Hlásím se jako další hejkal do party. A na tom mejdanu bychom ještě mohli mezi vystoupeními voicebandu vyhledávati po okolí potulující se koloušky (na Janech se trvá, nebo ne?) a děsivým hejkáním naháněti je vyhladovělým ježibabám. ![]()
Ellen Třeba nošení paliva a porcování potravy?
Dneska se tomu říká catering a partyservis.![]()
Ellen Osvětlení a ozvučení? I když my hejkalové zesilovače nepotřebujeme.
Světelná show?
Sweet Potato Ellen no pokud to budou roboti autoboti, mohli by zajišťovat dopravu tam pro mimoježibabí účastníky, a zpátky včetně znavených ježibab ![]()
Ty jo já zírám, tady ježibab jak maku, když jsem test hodila do jiné své skupiny známých, jsem tam ježibaba jen já! A samej robot a spousta hejkalů, klekánice, polednice, rusalky, vodníci... Jak je toto možný?
Poprvé mi vyšel hejkal, dneska jsem si test prošla podruhé podle momentální nálady a jsem robot ![]()
Kokoska Já se hlásím ke skupině čertů. Topením pod kotlem vládnu a strach ze mne jde občas taky. ![]()
A nejakej kamos, taky cernokneznik, by tu nebyl?
miuu bezva, nebudu na ty jezibaby sama!
Ellen
, pravděpodobně jsem odpovídala poctivě, barva je to ta moje a za robota doma obcas jsem ![]()
Jsem vcera delala online odbaveni a hladny nastup teda pobavil:))

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.