Já jsem tým ježibaba. Ježibabám zdar!
Čo vás dnes rozosmialo?
Ellen jsi třetí! Vítej sestro.
artemisia Kdy zas my tři (4) se zas sejdem...
Záleží na tom, jak vám lítají košťata, pak to může být i na Lysé Hoře.
Ellen ja jsem taky robot ![]()
Mha moje březová metla už nezvládá dálkové linky, ale někdo ze stříbrného robotýmu by mohl poradit jaké robokoště, v tom případě bych nadnesla i téma ekumenického magic-kyber sletu
Pozor, na ekumenickém sjezdu budu za tradiční jezibabstvi, já na nějaké ty novoty nejsem!
jako zodpovědná artemisia uvařím lektvar z mé pelyňkové zahrady a doufám, že závěry z našeho sjezdu, kterým budou předcházet hlubší diskuze, splníme!
jako zodpovědná artemisia uvařím lektvar z mé pelyňkové zahrady a doufám, že závěry z našeho sjezdu, kterým budou předcházet hlubší diskuze, splníme!
Lektvar zní lákavě
- tak asi nebudu hejkal, ale prohlásím se za ježibabu (budu nebinární pohádkové pohlaví
).
artemisia jsem pro, ometu koště, dohoním nějakou kočku a jedu.
jerry vezmeme tě do party, ja budu zajišťovat ty "mnozí efektové" jako je třeba mlha![]()
A kdo donese kotlík a nabírá dřevo?
Torrah no, mně to koště právě nestartuje, pelichá, proto jsem poptávala i robokoště, ale zase nechci do seterstva vrážet klín
a pravdu máš - kočka je potřeba, nějakého Azraela si musím pořídit taky
artemisia jakože moderní čarodějnice lítají na robovysavači?![]()
![]()
Evaeva to jsou detaily v názvosloví, nelétají, ale mohly by. Zatím využíváme teleportu
@artemisia Ty se mi začínáš líbit, jak to máš všechno zorganizované. ![]()
Pokud bude pelynkovy lektvar alkoholický, asi by bylo dobré vzít ho větší množství. Ale budeme potřebovat svoz z Lysé Hory, s nějakým tím promile nechci lítat.
Třeba se zapojí další bytosti ![]()
Mha no, tož lektvary, ty já vždycky plánuju...
lehce teda osobně pochybuju nad tou Lysou horou: moc vysoko, moc neježivý název na vlasaté čarodějnice a klopýtavý průvod 4 bab a jedné sympatizující nebinární entity směrem dolů by mohl našemu imidž asi nepomoct
Anebo si můžeme vyvolat Halase a proti přitažlivosti zemské do výše vyvolit pád a bude![]()
A budeš styčná důstojnice přes dress kód - vypadáš už sdostatečně poučena -to aby se nám ta organizace nevymkla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje