Renusatko Pan Balerínka? ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Už je skoro půlka října, bacha!

Sweet Potato to s těmi velbloudokoni se mi libilo víc![]()
Sweet Potato
On zas tak nadějný běžec není, ale hendikep bot mu určitě ještě ubral.
Já spíš nechápu, že to takhle dopadne každý rok. V prváku dokonce vyhral meziškolní běh, coby prvák, potom ještě nějaké krajské kolo a to jen proto, že netušil, že se běží ty kilometry myslím 3 a bylo mu blbé, prohrát. První kilák běžel první, myslel, že je konec a ono to pokračovalo
.Od té doby na tu soutěž nechce a ono to pokaždé vyjde. Tělocvikář je nadšenej.
Renusatko vítěz proti své vůli
, dobrej !!!
Pobavil mě prodavač v Baumaxu, který se pohoršoval nad tím, jak teď můžeme chtít tak sezóní věc jako je houpačka (obyčejná, prkýnko a provazy), kterou budou mít zase až na jaře, přitom jsme stáli v oddělení plném lehátek a slunečníků. ![]()
Pinot Noir v lete jsme jeli na vodu a volali na kamarádi z kempu, že nesehnali v lese zadné dříví. Tak jsme vlezli do nějakého Baumaxu, muž utíkal do oddělení zahrad. Já jsem se optala chlapa u vchodu a chlap povídá: no to tam pan utíkal zbytečně, ráno tu byl šéf z Brna a přikázal všechno dřevo uklidit, protože není sezóna. ![]()
jinx jo, na to jsem koukala a je to dost osklivej interiér, pro mě teda a to jsem taky starší pani.
jinx tvl chudak "starsi zena"
jinx začalo mi cukat oko![]()
Já jsem myslela, že ta úvodní fotka je před rekonstrukcí. ![]()
Dizajnéři chtěli paní dopřát byteček "jako kdysi".
jinx No, nazdar! Když tohle je práce designérů, tak designer je asi úplně každý.
Vidim, ze i zde se interier dockal doceneni :)))
jinx to přece nemůže nikdo ze zúčastněných myslet vážně. ![]()
Si pomylili rok. Toto letelo cca 2001.
Byt má 80 m2, ale obývák nacpaný v kuchyni (nebo kuchyň v obýváku?), zato předsíň velikosti tanečního sálu...tak za tohle by zasloužil v první řadě projektant![]()
A celkově je to opravdu retro.
jinx teda ale tohle je úplně strašně strašný. Občas ty přeměny v rámci prokrastinace na idnes i novinkách prokliknu, ale tohle je asi nejstrašnější, co jsem tam viděla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje