Karja to je pořád ten stejnej, resp. jeden z těch dvou? Škoda, škoda!
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato
To je reklama? Dost dobrá!
Karja hele, ale na to ty firemní večírky jsou, aby lidi zjistili (nebo si potvrdili
), že ten druhý není úplný k..t
Garfie Připomněla mi zdejší ponožkové téma.
Sweet Potato Haha, to je docela výstižná asociace!
Karja protivný a hloupý je lepší/jednodušší kombinace než protivný a chytrý, když s nima nejsi v přátelským vztahu a musíš si dávat pozor... ![]()
Tabea No to je určitě mnohem lepší kombinace:-D, o tom vůbec nepochybuju!
Karja protivný a hloupý je lepší/jednodušší kombinace než protivný a chytrý, když s nima nejsi v přátelským vztahu a musíš si dávat pozor...
buď tomu nerozumím, ale já bych radši jednala s protivným a chytrým. Ta první kombinace by mi prisla jako marná snaha.
Tak Betty mně taky, s hloupým člověkem se jedná hrozně špatně, a když je k tomu ještě zlý, to je jakákoliv snaha marná.
Vysvětlovat někomu pořád a pořád dokola totéž a on to pořád voře, to je ubíjející, i když je ten člověk slušný.
Tak Betty jenomže ten chytrý se může změnit na vychytralého a použít to proti tobě.
Evaeva přesně tak jsem to myslela. Když je někdo hloupej, tak nebude mít mentální kapacitu na to, aby se tě snažil nachytat.
Tabea s tema blbejma zlejma se ale taky pracuje úplně napytel.... nejhorší je taková ta převaha idiota, kdy má pocit, jak te přesne setrel a ty si říkáš jenom paneboze, to není možný ![]()
Tak Betty Ono asi taky záleží, v jaké ses pozici s tím dotyčným, zda spolupracujete, ty po něm něco chceš, nebo on po tobě něco chce, prostě na formě toho vztahu. A taky záleží, jak se orientujes ty:D takže pro mě ten neprijemnej a chytrej, strašný.
Karja stále si trvám na tom, že s hlupákem se jednat nedá.
Tak Betty jo ale většinou prave nemá na to ti nějak poradne zatopit
Tak Betty To stále můžeš, ale já teda radši 5 takových paní, než tohoto chlápka.
Můj pohled se asi odvíjí od toho, že jsem nikdy nepracovala se zákazníkem /klientem.
já zákazníky mám většinu života a teda hlupáci jsou většinově za trest. Velmi často pořádně nevi, co je možné, ani co chtějí a nedají to vysvětlit a zároveň nedají pokoj dokud to nedostanou.
S chytrým člověkem se vždy nějak domluvíme, i když je protivný, protože mu nakonec dojde, že se potřebujeme. Zajímavé je, že ti opravdu chytří jsou většinou i příjemnější nebo snadnější na domluvu.
Hlupák si klidně bude honit ego a eskalovat vše možné i nemožné. Mě je to většinou celkem putna, ale považuji ty debaty za ztrátu času.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje