bram " Velryby již brzy začnou synchronizaci ..."
To bude Star trek Návrat domů. ![]()
bram " Velryby již brzy začnou synchronizaci ..."
To bude Star trek Návrat domů. ![]()
Bledule Goodbye and thanks for all the fish ![]()
Sweet Potato Jé Osová, tam jezdím do práce. Aspoň je to útulné, kdepak čekat pod mostem jak nějaký bezdomovec!
Musím ještě doplnit, že jde o nějakou odbornou knihovnu. Nízká návštěvnost rozhodně neznamená totální úpadek národa.
Já dneska náhodou narazila na tuhle sérii na youtube a královsky se bavím. Možná to znáte nebo to tu už bylo, ale pokud ne, zkuste to.
Torrah Jé, to jsem ráda, že to ještě někoho dalšího nadchlo :-) Už jsem to doporučovala několika lidem, ale nikdy žádná reakce.
Citrochnap já jsem z toho u vytržení, narazila jsem na to dneska náhodou a už mám nakoukaných asi deset dílů, kluci jsou borci :D
Citrochnap já jsem z toho u vytržení, narazila jsem na to dneska náhodou a už mám nakoukaných asi deset dílů, kluci jsou borci :D
Torrah Citrochnap Já jsem dala zatím letní hit a rockovou baladu a je to čím dál lepší, člověk začne oceňovat, jak jsou všestranní ![]()
Jitka77 jsou fakt dobří, každým dílem lepší
Torrah Hodlám pokračovat ![]()
Torrah je tao super... dneska mám o zábavu postaráno ![]()
Přišli nám dneska namontovat věšákovou stěnu do předsíně. Kluci si nastoupili do chodby a starší řemeslníkům ukazuje kamínek, který pomaloval
Takový uvítací výbor asi nečekali.

dzizisketa
to je přesný
dzizisketa tohle je první podzimní návod, který se mi líbí!
Je to do přiznání, ale nesnášim vyrábění zvířátek z kaštanů. Neumim to, nejde mi to, frustruje mě to. Včera jsme na kaštany nakonec malovali akrylovýma fixama, to umim. Vyrobili jsme si arzenál kouzelnejch hůlek a teď tu s nima šermujeme a zakouzlováváme se.
žluťásek my to zrovna nedávno řešili s rodiči, v dnešní době to nemůže nikoho zaujmout. Dítě ti s tím pomoct nemůže, do druhého dne to seschne a rozpadá se to... No blbost
Ale kaštany sbírám ráda, akorát pak nevím, co s nimi.
Evaeva syn včera vymyslel boží masáž, nacpal spoustu kaštanů do ponožky, pak jsme si ty fusky navlíkli a různě s tím povalovali nohou. Ještě to má vedlejší efekt, když jsou kaštany čerstvý, že to snižuje horečku, vlastně jako studenej zábal ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.