999
jako on je dobry ridic, jezdi denne osobakem, ale tohle me rozsekalo
Čo vás dnes rozosmialo?
Naprosto jsem vypadla z rodičovské mentorské role: mladší přišla se zcela vážným výrazem ve tváři, naznačila takové to gesto pro nakládačku- pěstí proti dlani a pravila "dneska jsem ve školce udělala takle a zbavili jsme se Jijky". Naprosto jsem nebyla schopná zareagovat a vyčinit jí za násilnické sklony a chování, jak jsem slzela smíchy (ta dětská, čtyřletá, oplácaná tvář, prstýnky v holčičích vlasech...). Jako vynadala jsem jí, to jo, ale bylo to celkem k popukání. Jijka je, myslím, v pořádku...
marieu jezis nez mi doslo, kdo je Jijka![]()
marieu
Ja vzdycky nadavala naoko, kdyz se neco semlelo, v duchu jsem byla rada, ze se dite neda!
viktorka_od splavu tak jestli nejel rovnou nakladakem, tak dobry, ne? Manzel sedl (bez pripravy na herni konzoli) do mutivana pro 8 lidi a taky to dal docela dobre.
continuity Jirka?
Jijka je zašišlaný Jirka. Předškolák (naše má čerstvě 4, právě jí peču dort). Korunu tomu nasadil známý, experimentální laserový fyzik, matfyzák, slovák, když se zeptal "a Jirka je kto- učiteľ?"... malá se fakt nedá, to je jinší materiál, než jsme my s mužem. Kdyby měla velká ve škole trable, malá to za ní jednou vyřídí..
marieu mě taky rozesmál syn, v duchu, má pět let a smát se jemu už nesmíme, už by se ho to dotklo. Takovým vážným hlasem pronesl: "Představ si, že bysme neměli těla. To by se tu všude kutálely hlavy."
![]()
Pinot Noir
muj syn nejspíš v podobném věku řešil jak bychom vypadali bez kostry ![]()
Vlm Období lidí bez kostry měla před půl rokem i moje dcera :)
DruI je to vtipny a milý co ty děti napadá
,on má syn už 33let,ale občas si na něco vzpomenu,nebo si připomenu právě při příspěvku tady dcera má dvě děti 4 a 2, manžel koupil asi před dvěma lety auto -veterana vojenského, já říkám šrot.kastli uz má opravenou a stojí na podpěrách.a triapul letá vnučka ho obcházela a povídá,,poč nemá kola?poč má nohy?,, jo holka to se zeptej dědečka
.
Pinot Noir taky máš tu obrazotvornost a hned máš ten výjev před očima?? ![]()
marieu jo, hned mě napadlo, že mám vzadu nahoře plošinku a kdybych na ní uvízla, musela by mě nějaká kulatější hlava pošťouchnout. ![]()
marieu Na tohle si taky pamatuju, jak jsem vypadávala z role a nebyla schopna výchovně zasáhnout :-). Třeba když dcera asi tříletá pomalovala chodbu moji rudou rtěnkou Dior (počátek 90.) a ústředním motivem bylo: maminka a dva banáni jdou na procházku :-). Bylo to velký, fakt kam dosáhla, snad metr na metr.
999 tiež mám doma podobnú umelkyňu. Týždeň po vymaľovaní obývačky namaľovala na stenu modrou voskovkou dielo s názvom 'zamotané špagety'. Keďže to bola voskovka , premaľovať sa to nedalo, museli sme zbrúsiť omietku.
chia My to tam měli léta :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články