Na ulici šla maminka, vedle ní holčička na koloběžce a maminka pořád mluvila A davej pozor a jeď vlevo a ty se nedíváš na cestu a pořád něco.
Ta malá holčička se zastavila, obrátila a říká Mami, neruš mě, já řídím!
Na ulici šla maminka, vedle ní holčička na koloběžce a maminka pořád mluvila A davej pozor a jeď vlevo a ty se nedíváš na cestu a pořád něco.
Ta malá holčička se zastavila, obrátila a říká Mami, neruš mě, já řídím!
Ty deti maji dobry vyroky. Nas malej porad Pojd si hrat, pojd si hrat! Kdyz mu mama z legrace rekla takovym tim protivnym uknouranym tonem Neee, mne se nechceee! tak uslysela Neodmlouvej a pojd!
jsem u rodičů... dneska:
mamka: ty jsi dezinfikovala záchod?
já: ne... proč? jo aha, to je ta moje vůně asi (Baccarat Rouge 540)...
mamka: hmmm, tak to si to asi budeš muset něčim jinym přestříknout, třeba z toho vznikne pěkná vůně...takhle nemůžeš jít mezi lidi
![]()
tv To je ta jeho nalezenecká fotka v lepší kondici. Ono to bez toho komentáře a znalosti běžného domácího stavu a mé osobní averze k němu vůbec nevyzní:-D
Zkus přestříknout Fáčkem![]()
RoSa V létě s BR 540 při setkání s kamarádkou ve městě - " Ty jdeš od zubaře?!"
Hanka H Ty jo, to mě zaujalo, u zubaře mi to vždycky voní..
Fiction Mně taky - a BR 540 mi voní též.
Karja no co, trochu rozcuchanej kocour, vypada jak po flamu ![]()
...mně se líbí moc, micin jeden![]()
Karja jeej ty si odfotila susedovu kocicku co uz je takmer nasa
Takhle nějak si představuju smelly cat z Přátel ![]()
Karja jejku ten je roztomilej.
ale já mám pro divné věci slabost.
dynda No ona smrdí úplně strašně!
Mě včera rozesmála jedna servírka :-). Manžel šel s kolegy na pivo a já na večeři s jedním kamarádem. Je o hodně mladší než já a teda sakra krásnej chlap. A po večeři jsme ještě zašli na skleničku a když jsem přemýšlela, jaké si mám dát víno, tak ta servírka říká (dost s despektem): no když jste tady s tím brýlatým pánem, předpokládám, že s manželem, pijete veltín :-). Manžel se těší, že až tam půjdeme spolu, tak servírka povytáhne obočí a řekne: mám nalít to, co jste minule pila s tím mladým krasavcem? :-)
barbucha A pak si člověk myslí, že žije v anonymní Praze. A oni vědí, co piju :-).
999 :-D Chudinka takhle záviděla. Měla jsi říct ,,ano, ale s milenci obvykle piju něco jiného,,.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.