Luna Do smíchu nám není moc nikomu, ale ty vtipy jsou prostě dobrý!
Čo vás dnes rozosmialo?
Neumím v mobilu kopírovat nějak smysluplně jednotlivé tweety, tak aspoň takhle:
Daniel Pražák@daniel_prazak
15 h
Doufám, že to dobře dopadne a Zelenskyjho bude pak v tom velkofilmu hrát Zelenskyj a ne Sean Bean.
Přistál mi na stole protokol pro fakturaci s textem "objednáváme servis na potíže se zebrami". Vím, že jde o tiskárny Zebra, ale ![]()
Rozesmal me muz: nemuze po sobe rovnou uklizet nadobi do mycky, protoze by se pokazila dvirka
A já jsem rozesmála muže. Měl tu nějaký řeči a když už jsem to nemohla poslouchat, povídám "Viš co, ruská lodi?" Chechtal se asi 5 minut.
Candance Tak to jsi svatá žena, jestli tě to rozesmálo! ![]()
Kupodivu složení zní docela dobře (obsahuje mimochodem zde nedávno doporučovaný tryptofan)... ale celkový dojem, no ![]()
![]()
![]()

Přistál mi na stole protokol pro fakturaci s textem "objednáváme servis na potíže se zebrami". Vím, že jde o tiskárny Zebra, ale
![]()
Jitka77 Chudák krokouš, ani po tolika letech se to neutajilo![]()
Isca Snad aspoň bylo jeho vlastní ![]()
https://www.instagram.com/reel/CanAHPOKMxP/?utm_medium=copy_link
Asi si to budu pouštět celý den.
Sweet Potato Chudák, víš, jak to bolí. To je jak rákoska. ![]()
Včera dávali upoutávku na Ribinsona Crusoe a na podkreslení k tomu dali Wolf totem od HU.
syn si pujcuje auto na stehovani.
dotaz: ridils nekdy dodavku?
odpoved: ne, ale hral jsem Euro Truck Simulator
viktorka_od splavu Hele, já ho chápu :-). Jak mě se hodilo, když jsem v Cortině víceméně omylem vyjela na nejvyšší bod, dolu černá mezi skalami, já tam sama a po několika obloukách si říkám, tu mám najetou :-). Měla, jednou jsem ji v hospodě sjížděla celé odpoledne na lyžařském trenažéru :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články