Mha Ale identifikoval plíseň - dobře je vybavený na přežití!
Čo vás dnes rozosmialo?
Mha ty mu dáváš závin, já jim na první večeři na výpravě snažím řízky. Vždy část dovezou v neděli domů. ![]()
continuity Mha Pamatuji se, jak jsem takto první večer na táboře rozbalila řízky - byly v nich stovky mravenců
! Strašné zklamání!
Mha no, jenže kdyby ty řízky rozbalil až po týdnu, už tam je nastěhovaná i královna.
Mha continuity Už bych to dál nerozvíjela
- pamatuji se dodnes, jak se mi tenkrát zvedl žaludek a ještě dlouho jsem potom odmítala na akce řízek s chlebem
.
Jo, rozumím. Určitá konkrétní jídla mám taky spojená s nějakou ohavnou situací. Můj muž nemůže ani přečíst Debrecinske parky a je mu zle.
Mha haha, úplně vždycky, když v obchodě vidím Debrecinske párky, vzpomenu si na svoji slovenskou babičku. Byla obrovská milovnice masa, uzenin obzvlášť. Dodržovala páteční půst a často čekala na půlnoc, aby si šla pak uvařit párky ![]()
Jezdili jsme k ní na východní Slovensko autobusem v noci, přijeli třeba v pět ráno, já žaludek jak na vodě a babička jak kulička stojí ve dveřích a ptá se: chcece parku? ![]()
![]()
Barbora píše z tábora:
čau mami, mám jeden steh v hlavě, ale všechno je v pořádku. předevčírem jsem splnila 24 hodin mlčení. užijte si dovolenou, uvidíme se v úterý!
Dnes mi napsal nejmladší syn z tábora stížnost, že ten závin, co s sebou dostal, je plesnivý.
Dostal ho na první taborovou večeři. Na táboře je přesně týden.
![]()
![]()
Sweet Potato Taky pěkné! Aspoň vám nechce kazit dovolenou.
Já se všechno dovím, až za týden v neděli, takže mi nezbývá než věřit, že jsou ok.
@Koho zajímá osud našich kufrů, máme zde další díl.
Vybaveni styčným důstojníkem (řidičem) jsme dorazili na letiště. Ten se s nasazením vlastního života (naběhla na něj nějaká velmi rozzuřená donna) probojoval k nešťastníkovi, který je nasazen v první linii. Ten mu vypsal papírek, s kterým se lze dožadovat vstupu do zavazadlárny. Jenze dál už jeho výmluvnost ani konexe (zná tam Beppa!) nestačily. Čekalo by nás patrně několik hodin čekání a pak nejistý výsledek. Kufry tam nejspíš někde jsou, ale mezi 7000 dalšími!!! (Ano, v úterý říkali 2000)
Takže je nestíhají zapsat do systému. A dokud je nezapíšou, budou tam...
Teď už jsme u moře (jak chudí příbuzní málem s igelitkou:-))) a hodláme si to užít.
(Edit: špatné vlákno, ale to je asi fuk)

brrr žádné zprávy, dobré zprávy ![]()
Máti po telefonu - chtěla sdělit, že se letos zase konal festival Masters Of Rock (bydlí poblíž), a název jí zjevně neutkvěl, tak řekla "sjezd chlupáčů" ![]()
Sweet Potato
Jediná útěcha je, že za rok z toho bude skvělá vtipná historka. Užij si moře, já k němu dojdu pěšky, ale koupat se v něm nedá. :-(
Ze jsem misto obvykleho-dorazim do Recka,koupim si boty...sla nakupovat zasuvky a vypinace.![]()
Jinak travim dovolenou uplne jinak nez obvykle,na polostavenisti,nakupuju doplnky do koupelny a uz mame komplet loznici tak uklizim,a presto je mi krasne.
Dela mi to radost a ani mi nevadi,ze se nevalim u more.![]()
Na to tedy taky dojde,ale ted je tu jen 31 tak cekam az bude koncem tydne 35st.![]()
Taky jsem si vzpomnela na Kokoska jak psala,ze si berej jeji muz na dovolenou kancelar.
Tak ja doletela v nedeli a muz musel letet vcera do Nemecka(kvuli praci samozrejme)![]()
No i tak mi tu az na muze nic nechybi.
A mam tu hlidace,kteremu davam vodu a jidlo a kdyz vstane tak je skoro vetsi nez ja.Nasel si nas sam,byt tu na furt tak ho adoptuju.![]()

Zarinya Ten je krásnej. Jednou už jste jednoho adoptovali, viď, ale dopadl špatně. Tak snad bude mít tenhle lepší osud.
A užij si stavební dovolenou, je super, že se to konečně hýbe!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články