Ne že by mě to rozesmálo, ale nabídka červíků a cvrčků v nabídce občerstvení ČD mě trochu překvapila. Ale nekoupila jsem je ![]()

Ne že by mě to rozesmálo, ale nabídka červíků a cvrčků v nabídce občerstvení ČD mě trochu překvapila. Ale nekoupila jsem je ![]()

moonlight oni je věčné nemaj, už jsem se zajímala. Asi jdou na dračku ![]()
Mulen Ty jo, já to objevila až teď. Říkala jsem si, že to je celkem odvážný, ale asi jsem nějak pozadu.
Já jsem o něco mladší, v té době mě na Rádiu Zlín zajímal hlavně Nedělníček, jakožto velká fanynka jsem byla několikrát jako host i ve vysílání.
Mmch jsem teď u našich a ten Zlín je úplně jiné město, než za mých dětských a mládežnických let.
dzizisketa Jé, já jsem ve vysílání taky jednou byla, jako věrná dopisovatelka, v domečku na kopci
Teď už Zlínem jenom jednou za uherský rok projíždím cestou k našim, takhle letmo mi připadá víceméně stejný, ale je mi jasné, že procházka by mi brzo otevřela oči.

Jo domeček na kopci. Ty vole, já už jsem stará! Bez urážky ![]()
Tak tímhle způsobem to řešit nebudu
a samozřejmě mi to pripomnelo tu prasnici na pláži v Jen počkej, zajíci
Má to ještě cenu nosit? Není už lepší vyrazit rovnou bez oblečení? ![]()

Výborný.
Fakt jsem se poránu pobavila. A zkuste vydržet po tričkách, přijde odměna! ![]()
Garfie To je super!
Jdu hledat trička.
Mou eshopovou guilty pleasure bývaly mrtvé nevěsty a utopené Ofelie v Zaře. Ale letos jim konkuruje Reserved svým precizním fotoshopem.

Sweet Potato co to je?! ![]()
Vypadá jak kdyby se fotila před křivým zrcadlem.
Sweet Potato tak ale veď je tam jasné napísané:" s asymetrickou dolnou časťou!"

přemejšlela jsem, jestli s tím do Zemana nebo do zjevů, nakonec sem
OliveOyl Vystudoval přes víkend vysokou školu vojenskou, jo?
Jestli dobře počítám tak to už je čtvrtá vysoká škola za poslední půlrok po jaderné fakultě, energetice, ekonomii a možná jsem ještě na něco zapomněla.
Černá kočka taky je to hodně odborník na covid!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.