Jela jsem kolem - Masters of Frog![]()
Zahlcení Zlína postavami v černém.
Sweet Potato jo,ale z toho tady meli lidi strach(nevim proc)
Tohodle se neboji tak ho doufam nechaji v klidu.
Mha Jo, tohle v tom názvu taky vždycky slyším. Zlín byl vždycky dobrá líheň nadšenců, dostala jsem tam skvělé hudební vzdělání, pokud jde o rockovou klasiku. Rádio Zlín bývalo geniální, dokud lidi prostě pouštěli, co měli rádi.
Je libo botičky? Furt mi je nabízí eobuv ![]()

Jsme ve vesnici atrakce pro sousedky,nojono tady jinak chcip pes.![]()
Ale asistujou mi pri kazdem prijezdu veci nakoupenych.Ted mi dovezli lednici tak prej jeeezis ta je velka!![]()
A kdyz to nanosili a instalovali televizi tak jsem jim dala na kafe 20euro,no to je malem porazilo.![]()
az si tu poridim tu virivku tak to asi neprezijou.![]()
Zarinya je to do přiznání, ale o řecké vesnici mám asi takovou představu, jako o španělské, tedy žádnou
. Migréna přešla? Mně je lépe, ale předpokládám, že ohlášená vedra mi neudělají dobře.
Mirkaasi to bude znit az nepravdepodobne,ale prisaham,ze pri pristavani letadla jak kdyz zapnes/vypnes knoflik bylo razem po migrene.![]()
![]()
Asi uz me to v nemecku zmaha i psychicky.Tady jsem stastna.
Kokoska mě tu v jednom bistru zas rozesmál napis ("jsi v pohode") místo zrcadla.

A taky jsem měla radost, že i na mně, negramotovi na jazyky, to duolingo nějakou stopu zanechalo ![]()
Zarinya to je smula. Ma to muz na dlouho? Jinak asi vsechny vesnice jsou stejne, bez ohledu na zemi. Tetky zvedavy a na "cizaky" o to vic . Ono stacilo prijet ke strejdovi do male vsi v Orlickych horach a jak jsme sli od autobusu pres naves, uz se vlnily zaclonky a tetiny nacuhovaly. A strejda se postavil pred barak a zařval Jsou 4, prijeli na 14 dni a maji tri kufry!
Lama_z_Lana misto zrcadla je to vtipny!
Kokoska
strejda je dobrý!
tak takhle hrozny to tu neni,to si reknou mezi sebou na vecernim dychanku.![]()
No doufam,ze do tydne bude zpet abychom preci jen trochu uzili more spolu.![]()
Ale kdyz tu je muz tak si tolik netroufaji.
Zatim jsem na ne mila,preci jen mi i nabizeji obed a tak.![]()
Zarinya dobre sousedske vztahy se hodi, ale nenech se moc ochocit, aby si nakonec nechtely dvat veci do te tve (urcite zbytecne) velke lednice ![]()
Evaeva on byl takovy sveraz, s nicim se moc nemazal. Jako mlady slouzil na slovensko-madarskych hranicich jako "financ", tak byl dost od rany.
Na rock a tvrdší muziku bylo ale AZ Rádio! Na prvním MoR jsme byly s kamarádkou ještě jako gymplačky.
no to ja mam sve hranice.![]()
Zarinya já to říkala![]()
Mha Už odstěhovaná.
dzizisketa To taky, jasně! Od Rádia Zlín jsem jednou dostala všemi podepsané vánoční přání, byla jsem (tehdy ve čtrnácti) věrná dopisovatelka. Jinak mám na mysli hlavně "klub podílových spolumajitelů kompaktních disků" - to byla půjčovna, kterou provozoval (a soudil se kvůli ní s OSA) Jaromír Merhaut, to mi otevřelo spoustu obzorů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.