OliveOyl a taky na vztahy a ruzne problemy ve spolecnosti , ja jsem ho zaznamenala, kdyz moderoval Tabu
Čo vás dnes rozosmialo?
Kokoska no prostě UV, což není univerzální voják, ale univerzální vůl.
Dnes jsem dostala sama sebe. Manžel navrhl, že až pojedeme pro opravené auto do Varů, tak zkusíme vykoupat v Termalu. Nechtělo se mi, ale co bych pro děti neudělala. Všechno jsem naházela do tašky a hurá. V Termalu jsem vlezla do kabinky a zjistila, že jsem si vzala dvoje gaťky a ani jednu plavkovou podprsenku. Tak jsem si ty gaťky nahodila jako asymetrickou podprsenku a bylo. Muž prohlásil, že to není skoro poznat a já byla ráda za velký zadek a malá prsa![]()

tzaziki kreativite zdar..!! ![]()
tzaziki to je boží nápad!
tzaziki hahaha to je bozi! A jaky bylo koupani? Ja se tam chystala celej festak a nedoslo na to![]()
tzaziki Jsi geniální, originální a kreativní!
(Jdu to vyzkoušet!
)
Sweet Potato Jeee, to není můj nápad, jednou jsem to viděla někde někde na Insta a naštěstí mě osvítilo, jinak jsem to tam musela odsedět v triku.
711990 Takové příjemné poplavávání. Byli jsme tam s dětma, tak jen taková cachtárna. Teplá voda, krásný výhled. Jen z toho bazénku s termální vodou se mi pak moc nechtělo.
Sweet Potato Tak co?
tzaziki to je geniální!
Sweet Potato tak já samozřejmě taky a jako! Nejlepší plavky, co jsem kdy měla!

tzaziki Ještě nejsem doma.
Ještě k tomu UV.

A tohle mě rozsekalo úplně.

tzaziki Vyzkoušela jsem několik modelů, tenhle jediný by byl jakž takž použitelný. Asi to chce hodně vykrojené nohavičky a dostatečně pevný pas.
tzaziki To je super :-).
To je dobrý, co zkusím až budu doma? ![]()
Taková blbost a tolik srandy![]()
Já jsem došla k závěru, že mám, ač hruška, na tohle malej zadek a velká prsa. Lezou mi z těch kalhotek bokem, vrchem a vzadu to mám až za krkem. No krása vesmírná, bude muset dál pečlivě kontrolovat garderóbu před vyplutím.
continuity já mám zase ty kalhotky nějaké nízké, taky mi to moc nešlo. V případě nouze by se asi dalo, ale nesměla bych zvedat ruce:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články