Čo vás dnes rozosmialo?
Nemůžu se přestat smát ani si to přestat zpívat 
V místní FB skupině jsem požádala o doporučení na někoho, kdo by tu v okolí poskytoval určitou službu. Nenapadlo mě to blíž specifikovat, že by tam měl být i kontakt, tak jsem dostala pár jmen bez telefonu, mailu, webu, prostě ničeho, a když ta jména zadám do googlu, najde mi... nic ![]()
Myrtila Tak to buď ráda, že se pod tvým příspěvkem lidi nezhádali.
Kan Jako kdo z nich je lepší?
ja o vikendu dala do fb kvetinoveho swapu nekolik kytek. Zajemcu bylo hodne. Ale dve tretiny z nich se spokojili s vykrikem "zajem" a dal uz nekomunikovali, ani si moje zpravy neprecetli. Zbyvajici tretina teda i odpovidala, i kdyz si nechali casto poslat dalsi fotky, zopakovat informace z inzeratu a pak to cele vyignirovali. Nastesti se naslo pet lidi, co dokazali odpovidat smysluplne ve vetach a kytky si odnesli.

Speciálně o tohle bych vás nechtěla připravit v plném rozlišení.

A to si představte, že zatím se nám ti AI boti snaží dělat dobře. Představuji si, že dostanou do ruky genetické nůžky a vyrobí tohle, aby se nám zavděčili.
Zuzuli tyjo to jsi měla říct tady - vzala bych všechny, "zalesňuju" barák :) škoda no...
Zuzuli Ty green swapy bejvaj výživný.
Chlapeček na kolečkových bruslích jedoucí za tatínkem si brblal "To je hrozny tohle ježdění, mi z toho drnčí celá hlava!" On byl tak roztomile nastvanej. Jel, ale furt hudroval pod vousy ![]()
continuity to je mazec ![]()
via fcb. Úplně to vidím...
Vždycky mě fascinuje, jak ty normálně elegantní labuťky přistávají.

continuity tady aspon poznas, ze ty obrazky nejsou "opravdove". Ale desi me ty deepfakes, kde se to fakt skoro poznat neda a spousta lidi na to skoci. Ja tu AI nejak nemam rada, no. Chapu, ze to leckde muze pomoct, ale muze to taky nadelat dost zla.
Kokoska to už je teď jedno, kdo má co rád. Džín je z láhve ven, už se jen musíme naučit s tím žít. Nepomůže ani regulace, protože to zas budou dodržovat jen ti slušní.
continuity přesně... a i když to nemám ráda, musím se s tím naučit pracovat, v mém oboru je to naprostá nutnost. Ale teda strašně se mi nechce.
Kokoska Mně ty Al obrázky nevadí, akorát by teda autor měl vždy zmínit, že to vytvořila umělá inteligence. Do květin nám chodily nevěsty s obrázkem z Pinterestu s fotkou kytky, která byla upravená, dobarvená a chtěly přesně tutu kytici, na vysvětlování jsem zvyklá.
Vzpomínám jak někdo dal v zimě na skupinu obrázek Al batolete s baťohem na skále a málem se to tam servalo, volala se sociálka, horská služba a trhaly se občanky. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje