Kokoska Ty jo, to bych s ním nemohla být, protože já jsem přesně takhle přemýšlivá:-D. Takže mi bysme tam lezli dodnes:D.
Čo vás dnes rozosmialo?
Karja asi to tak priroda zaridi, ze je postizenej vzdycky jen jeden z paru ![]()
Kolega předělal jednu výukovou prezentaci tak, že je plná obrázků koček. Já teda kočky jemně řečeno nemám ráda (čti nesnášim), takže se na přednášení fakt těšim
. Ale tohle na slidu týkajícího se bezpečnosti práce mě fakt rozesmálo ![]()

Lama_z_Lana ale tak to je boží. Já zase kočky miluju...mohla bys sem ještě nějaký dát?
Lama_z_Lana To se bude líbit ![]()
Lama_z_Lana jezis to je skvely![]()
stes no jako....jsou to různé variace na "kočička počítá příklad", "kočička si listuje lékopisem", "kočička pracuje s kompjůtrem". Mně z toho trefí šlak ![]()

Lama_z_Lana Hele to je skvělý, dost to tu výuku odlehčí, super nápad. Pochval ho! ![]()
Kan je to pro cizince a přiznám se, že nevím jaký vztah ke kočičkám mají v třeba Íránu, v Jižní Koreji asi cajk ![]()
Lama_z_Lana dík, jěště prosím ![]()
. Jen bych tipla na výukový materiál ZŠ![]()
No jasně, řekni, že tetiny, maminy a holčiny na parfu jsou u vytržení. Mně to prostě přijde moc milý.
Kan je to pro cizince a přiznám se, že nevím jaký vztah ke kočičkám mají v třeba Íránu, v Jižní Koreji asi cajk
Pochází odtud perská kočka, takže kladný
stes na to bych uplne nesazela. Taky existuje cinsky palacovy psik a Bóbika.
Tak jsem se konečně dostala na vyšetření u ortopeda, protože mě od Vánoc bolí noha, jako že kyčel. A výsledek:
-není to kyčel, ale bederní páteř, na které mám jakési výrůstky, musím na rehabilitaci
- mám mírnou dysplazii, ale prý to ani nemá na nic vliv, zřejmě od narození
- mám skoliózu páteře
-mám jednu nohu o 1 cm kratší
Fakt jsem ve správném vlákně, protože jsem se tomu výčtu, se kterým (kromě těch výrůstků) žiju skoro 70 let, aniž bych o tom věděla, musela smát. "Hnáty křivé" tedy už by byly, berličku budu hledat ve starožitnostech, asi bych si představovala nějakou elegantní a la Poirot, plachetku si ještě budu muset promyslet, jestli radši Dior, Chanel nebo Hermes? ![]()
Kokoska to je vlastně dobrá zpráva, ne?
Evaeva jako ze to neni kycel? Asi jo, ale jestli ta rehabilitace nepomuze, tak krome obstriku se s tim pry neda nic delat.
Me teda ale fakt rozesmalo, ze si jdu stezovat na kycel a vratim se domu s jednou nohou kratsi ![]()
Kokoska já věřím, že pomůže.
Kokoska ja mám termín u ortopeda na konec června, taky mě zajímá co mi najde. Můj problém je práva lopatka, mám pocit , že mi chce protrhnout kůži na zadech. Mám ji nějak vystouplou.
Tak Betty a nemas jednu ruku delsi? Ne, promin, ja mam pocit, ze jak clovek vleze k doktorum, hned na nem neco najdou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje