Vidím soft verzi pásu cudnosti ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie to je teprve projektivní metoda! pan Freud by z nás měl jistě radost.
(Vidím klidně všechno z toho, ale začalo to spodary).
Ale počuj, on vážne písal, že dámska kabelka je obdoba dámskych genitálií
.
Z Tea roll a Shoe whites pláču smíchy ![]()

Titulek na Novinkách:
U hřbitova v Praze stálo auto
s nožem zabodnutým do prasečí hlavy
Nerozklikla jsem, ale představivost mi jede na plné obrátky ![]()
andulka01 Zlé auto, moc zlé!
andulka01 To je jak vzkaz od mafie.
Říkám kolegyni: jaké je podle tebe nejlepší bezlepkové jídlo? A ona: Magnum. :D
samozřejmě pořádní steak.
Kan Ještěže ses nezeptala, jaké je nejlepší vegetariánské pití![]()
Trocha plžího dada.
https://x.com/jrjelinek/status/1789687516217409552?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
(pamatujete recept na vídeňské párky?)
Občas se chvilku kouknu na pořad, kterak si nevěsty vybíraj svatební šaty. Je to americký, takže nevěstinky mívají i dva metráky a je to pohled pro bohy, když se narvou do sexí vypasovanejch šatů... no vo to nic, taky se - hlavně černošky - většinou poměrně zajímavě jmenujou...
Včera tam byla jedna, metráky snad rovnou tři, a měla velice nóbl jméno, na mou duši: Latrina.
![]()
barbucha Ten pořád znám, občas na něj kouknu kvůli kytkám. Jméno teda fakt luxus. :D
To bych asi nedokoukala![]()
barbucha Ten pořád znám, občas na něj kouknu kvůli kytkám. Jméno teda fakt luxus. :D
A co je to za porad? Ja nemam televizi a na tyhle porady z principu moc nekoukam, ale tohle je mi nejake povedome. Neni to Say Yes to the Dress!?
barbucha No, a to bys mela videt Bridezillas; tam producenti jeste tyhle nevestinky hecuji, aby se chovaly jako ty nejvetsi kravy, a cim vetsi drama, tim lip! To byla teprve podivana ![]()
MP Marge Asi něco jako ,,Tyhle šaty beru'' určitě to bylo časky nadabované a bylo asi na Spektrum. Ještě byl jeden a ten měl v názvu Gipsy a bylo to taky svatební, ale kytky hodně umělé, přeplacané.
Vidět to nechci, ale ten název Bridezillas je boží! ![]()
barbucha ten vypada jak namalovanej nejakou betaverzi AI ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje