Víte, jak jsem si tu jednou stěžovala, že nemám nic po babičce a dědovi na památku. No tak mám! Sambo dostal od sousedů takovou konstrukci na zahradní domek a že si to jako obnoví a udělá takový domek na nářadí a kola,pobije dřevěnými palubkami, bude dělat podlahy, že dlažbu má. Přijdu se na to podívat po pár dnech práce a jako podlahu máme dlažbu z babičky zápraží, co měli na dvorku:-D. On to prostě někde vyštrachal v koutě, protože táta, když prodával ten dům, tak tu dlažbu před prodejem musel dát pryč. Tak to mě hrozně rozesmálo, tak nakonec něco mám...a je to fakt takové typické, dost si na to pamatuju, je to taková zdobná zámkovka a pamatuju si, jak to tam měli a vůbec se to tam nehodilo a tak:-D.
Čo vás dnes rozosmialo?
barbucha možná je lepší ten originál, SYTD NYC at Kleinfeld's. Randy je daleko božejší než tihle :-) Tak a teď jsem proflákla, že to znám. No trvalo mi hodně dlouho, než jsem si od toho vyčistila feed, občas tomu bizáru člověk neodolal.
andulka01 Randy je dobrej. Ještě se mi líbily dvě majitelky salonu, jedna s hodně krátkými stříbrnými vlasy a jedna s černými po ramena. Často pracovaly třeba s nevěstami po zdravotním zákroku, opravdu obnovovaly v ženách pocit, že jsou ženské, můžou se na sebe dívat do zrcadla a líbit se samy sobě...
Ty nejlepší scény jsou k dohledání i na YouTube jako klipy, třeba různé šílené matky.
Myrtila Nevím, jestli úplně nové, asi hlavně už jako host. Vrátil se k navrhování šatů, spíš prodává vlastní kolekci, jestli jsem to správně pochopila. Ale zestárnul do moc hezka, nepřehrává tak moc... vlastně se na to dá celkem koukat.
Myrtila To nevím, jestli točí nové díly - nám se před rokem rozbila televize a zjistili jsme, že nikomu nechybí. Jako guilty pleasure jsem jednu dobu měla pořad "nevěděla jsem, že jsem těhotná" (dokud jsem nezačala rodit). To byl dobrý bizár.
Karja to je ale milý
, taková památka vdrží dlouho.
Karja To je super!
Hlavně to je něco, co nebude ležet zavřený někde v šupleti! ![]()
Karja Ale to je moc pěkný. A vtipná historka :o)
Garfie jj, jako bude to furt na očích a je to fakt něco, co zažilo, poslední roky vlastně sedávali furt na tom zápraží, je to fakt hodně takové typické, uplně jasná vzpomínka.
Karja tady si fakt staci postezovat![]()
Karjakrásný příběh ![]()
Karja To je moc hezké.
Karja to je ale moc hezke dedictvi!
barbucha možná je lepší ten originál, SYTD NYC at Kleinfeld's. Randy je daleko božejší než tihle :-) Tak a teď jsem proflákla, že to znám. No trvalo mi hodně dlouho, než jsem si od toho vyčistila feed, občas tomu bizáru člověk neodolal.
To neznám, ale myslím že si vystačím s tím mým!
Co se bizáru týče, občas jsem taky koukala na nějaký realitní makléře (asi z LA byli), a ti taky stáli za to. Nejen ty postavičky - nejpříšernější byly tetiny, celý přešitý a velice přirozeně srdečný
... ale ty byty/baráky! Čím dražší, tím nevkusnější, opravdu hrůza děs, dobrý leda tak pro Kočkovic rodinu. Neviděla jsem jedinej, v kterým by mě (bez úprav) neranila mrtvice do dvou dnů ![]()
Karja to je tak hezký ![]()
barbucha To bude Million Dollar Listing, nebo Selling Sunset, ne? To je opravdu bizar, z toho si tady delame prdel vsichni
A jak se ve státech dívají na ty seriály o těch hromadičích? Víš, jak tam přijede taková ta dvojka/parta lidí a snaží se vytřídit po půdu zanesený baráky harampádím, šatstvem, jídlem, plyšáky, koberci...
Taky to tam je tak populární jako u mě? ![]()
Samantha Taky, taky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje