Zina takovyho sme meli! "Vy ste mu urcite neco provedli" "on steka, protoze sedite na spatnejch mistech, musite si presednout" a tak...
Čo vás dnes rozosmialo?
Tatova ségra si pořídila psa, mají ho jak dítě, nemůže zůstat sám doma, furt ho pozoruji. Ségra jim musela asertivně vysvětlit, že brát psa na návštěvu do cizího bytu, kde bude tou dobou 17 lidi, není úplně rozumné.
Urážlivýho buldočka na vás!
![]()
continuity to měla tchýně, byl to teda polštářový pejsek. Čím byl starší, tím horší ho bylo nechat samotného nebo i s někým jiným.
u nás chodí několik psů do práce a jak mám psy ráda, tak tohle mi vadí. Vadí mi sedět na meetingu v místnosti, kde jsou na zemi chuchvalce chlupů (mám alergii) a pes pořád vstává a chodí sem a tam. Vadí mi ratlík v jedné kanceláři, který se míní vzteknout, když chceš vstoupit a návštěva musí čekat přede dveřma, než majitel psa přemluví, že je to ok. Vadí mi, když mi lidi na školení přijdou se psem. Vadí mi, když mluvím s někým na telefonu a senilní pes za papírovou zdí se zvencne a začne štěkat.
Tabea Tak to mi vadí taky a přijde mi vtipné, že některé firmy to prezentují jako výhodu:D.
Výhoda leda tak pro pejskare.
U nás má jedna paní vždy v péči asistenční štěně a to je teda úplně jiná písnička, to jsou božani. ![]()
Tabea ja uz roky sdilim malou kancelar s kolegyni a jejim psem. Tak ted tam pribyla jeste jedna a ta toho psa ma taky. Mistnost cca 3x4 metry a tam dva psi. Kteri si nejradeji lehaji za moji zidli. Ja mam sluchatka, jsem zabrana do prace, tak se odstrcim na zidli od stolu... a uz jsem jim parkrat prejela ocas.
Jo a jeden z tech psu prej nema rad deti, takze byl strasny problem, kdyz u me v praci byla dve hodiny ma dcera, co si tam u stolu v tichosti malovala a poslouchala pohadku ve sluchatkach. Pejsek z ni pry byl nervozni a vadilo mu, ze je nekdo v jeho teritoriu ![]()
Zuzuli pracoviště snů. Nebyl to ten pes, co smrděl?
Zuzuli Ty jo, děvče ty jsi svatá, pokud jsi tu paní neposlala do prdele:D
Zuzuli Karja Já občas psici do práce vodím, ale má svojí banánovku u mě pod stolem a má za úkol v ní být. Většinou ti dělá, jen když něka jdu, jde za mnou. Naštěstí jsme psůmilovné pracoviště (jednu dobu chodili třeba 4 psi). Kolegyně se tváří i říká, že jí pes nevadí, i když je na ně lehký alergik. Takže doufám, že nikomu nevadíme.
Zuzuli tak hlavně, že jste se dočuchaly zdroje smradu. ![]()
brrr přemýšlím, jestli kolegyně, která sedí v kanceláři, kam chodil ten senilní pes, někdy řekla něco napřímo majitelce. Asi spíš ne, i když jí to rozčilovalo/rozčiluje hodně. Na koberci věčně nechaná nažužlaná kost, od misky s vodou flekatej koberec, permanentně umístěná deka smrad z psích prdů a pak teda ve finále to zmatený vrčení a štěkání. Ale pes a majitelka chodí/chodil do kanceláře jen jednou týdně na dopoledne.
Tabea Já jsem se kolegyně samozřejmě zeptala, jestli jí to nevadí. Místo oběda chodím psa proběhnout a to pak odpadne a prospí zbytek šichty (pes, ne kolegyně), takže doufám, že fakt nevadí. A co si budem, je to samozřejmě ten nejúžasnější pes pod sluncem ![]()
brrr
To ti bez přemýšlení věřím hned.
Ti malí psi jsou často tyrani celý rodiny, nic nemusí a můžou všechno.
Řeči o teritoriu mě zvedají ze židle, vždycky říkám, ať mi ten pes ukáže dekret, naši psi nemají svoje teritorium ani u mě doma a chápou, že když tam někoho chci já, tak tam bude. Na druhou stranu, nemám ráda, když k nám jde "varovaná" návštěva, co nemá ráda psy, a pak jí vadí, že se o ni pes otřel. Prostě jak jeden čas psali v MHD "ohleduplnost by měla panovat na obou stranách".
Zina AMEN ![]()
tak co vám vyšlo?
(ten rok neřešte...)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje