Kokoska Kulantně řečeno :-) Malá diplomatka.
Čo vás dnes rozosmialo?
Kokoska Ale to je zlatíčko ![]()
Si dost často vzpomenu, jak jsme jako děti říkali mamce "Nezpívej už!", když to samé teď říká syn mně ![]()
Myrtila to bylo snad i v nějakém filmu, jak dítě říkalo: maminko, už nezpívej tu ukolébavku, mě se chce spát
Mně Šárka o Vánocích říkala "maminko nezpívej, bolí mě z toho uši!"
mne moje dieťa povedalo "buď plestaň (spievať) alebo choď do izby alebo do kelu ![]()
chia Já teda ted sdílim pracovnu s mužovou takovou odpočívarnou, a je nemocnej, také se mi podařilo ho donutit odstěhovat tím, že jsem si dala sluchátka a začala si tak jako bezděčně pobrukovat:D. Je to zbraň ten zpěv no.
Milostpán musel brzo ráno na kontrolu svýho (samozřejmě) chatrnýho zdravotního stavu, pročež mi nakázal že musím vyvenčit Poppy, aby s ním chudinka nemusela vstávat v nekřesťanskou hodinu. Mno, vysápala jsem se tedy v hodinu více křesťanskou... a dost mě rozveselilo upřímné zděšení všech sousedů, který jsme cestou potkaly: jejda kde je pan barbuch?! nestalo se mu něco?
A jen oprávněná obava o svůj život sousedům zabránila se zeptat "Neudělala jste mu něco?"![]()
![]()
Budeš mít skoro pravdu, podle reakce jedný ze sousedek (která mě rozveselila vlastně nejvíc). Přistoupily jsme k ní do výtahu a ona hned na Poppy: No, nazdar! Ohlídla jsem se po ní, že jí odpovím, pročež zesinala a rychle dodala: já to fakt myslela jako pozdrav!
![]()
barbucha a ty jsi ji to uvěřila? ![]()
Mě tady v baráku všichni milujou. Mi-lu-jou!! ![]()
Mě dnes pobavil učitel malého Garfika, učí ho na trombon a trochu si na něj stěžoval (je roztržitý, zapomíná noty, peníze za lekce a tak....). Tak jsem mu odepsala, že pochopitelně vím, že má problémy s koncentrací a že už je dost starý na to, aby nesl důsledky svých činů nebo něco v tom smyslu....tato metoda se mi velmi osvědčila, protože kdykoli to někomu napíšu, všichni se ho hned začnou zastávat, stejně tak i učitel hudby pan Nakamura, který mi odepsal, že ačkoli Garfík často zapomíná, přesto je to milý a důvěryhodný člověk a pak napsal (musím to citovat v angličtině, jinak se ztratí kouzlo). ![]()
"I will teach him about more precise timing and pitch.Because, Music is a painting upon the flow of time, and beautiful chords are created by the Earth."
Pořád přemýšlím, co mu na to odepsat zpátky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje