Náhodou to vyšlo hezky, konečně první rok, kdy žádná z nás nebude těhotna;-). A ještě to tak všechny pěkně oslavíme;-)
Čo vás dnes rozosmialo?
RoSa pláč, tragédie, strach. Ještě že 2016 je už dávno za námi! ![]()
Článek v Expresu s tímto nadpisem
9 důvodů, proč je Eva Pavlová nejlépe oblékanou dámou Česka. Souhlasíte i vy?
Tak určitě
Ten článek je tak očividne trapne podliezavý, až je to smiešne . Pani Pavlová isto nie je žiadna módna ikona, ale toto si fakt nezaslúži !
Blanka přesně...cele je to trapné a podle mě je to ironie.
Ty výčitky typu politručka atd....že těmhle lidem nevadí nácek Turek, estébák Babiš a další je mi záhadou...
RoSa hřích chlast kokain (a jako čtvrtý trpět) :)
Ono by na tom i trochu neco bylo, pokud to mam vztáhnout na 2025:)
Náhodou jsem teď zapnula televizi na nějaké detektivce na jedničce, která se odehrává ve Zlíně, a zrovna tam vyslýchali týpka s příjmením Holík - tomu říkám akurátnost ![]()
Sweet Potato v Hroznětíně bych čekala hroznýše... muselo to bejt hrozný! ![]()
Dnes mě rozesmál vzkaz od kolegyně, já jsem si ho musela vyfotit ![]()

Samantha co se stane v peci s neodvzdušněným nosorožcem? Vybouchne? ![]()
Mě a dalších asi deset lidí okolo dnes rozesmál syn, když na schodech v metru z plna hrdla zvolal: Tady to klouže jako plase!
Ale měl recht, ta dlažba pokrytá vrstvou břečky je mimořádně nebezpečný terén.
Pinot Noir Děti mají perfektni hlášky nebo I teenageři, me to hrozne baví.... Mně včera rozesmál na rybniku jeden kluk, malej, tak třeták, sháněl ještě s kamarádem nějakého svého dalšího kamose, ten mu nebral telefon a on prohlásil takovým tím tonem matky ,,nebere mi to, tak von je na telefonu 24/7 a teď mi to nebere,,.
Pinot Noir má pravdu, prosolená sněhová břečka na mramoru klouže víc než zamrzlej rybník ![]()
Nase Adela : Babi, uz nezpivej, opravdu to neni nutne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje