Tak už nejen ve vůních, ale při posledním nachlazení jsem se zamilovala do kandovaného zázvoru. Opravdu pomáhá, takže ho teď konzumuju preventivně místo sušenek
.
Oblíbené jídlo, aneb - co jíte nejčastěji nebo nejraději.?
Zázvor můžu také ve všech podobách, ve vůních je to jedna z mých nejoblíbenějších složek, ale nejraději ho mám čerstvý do čaje.
Trošku mimo téma, ale je to o jídle, tak což. Dneska jsem potřebovala trošku vyluxnout lednici, hoši budou dojídat masové zbytky ze včerejška a tak jsem se rozhodla, že se dneska budu stravovat echt zdravě. Takže jsem tam našla pórek, mrkev, zbytek celeru, pár růžiček kapusty = pórková polévka, dušené kapustičky a k tomu celerovo-mrkvové pyré (dala jsem tam i bramboru a kousek pórku). Bylo to dobré, mám zeleninu ráda, ale tolik zdraví najednou?? Z toho se mi zblázní tělo![]()
Dostala jsem v práci od kolegyně k narozeninám levandulový sirup. Abych prý voněla i zevnitř ![]()
To vám je dobrota.
Taky je prý dobrá levandulová čokoláda a levandulový med. Jednou zkusím.
To taky existuje, šmarjá, já jsem sto let za opičákama!? Jdu gůglit.
Edit: No vážně, to je paráda.
Kde? Kde? Za kolik?
http://www.mojelevandule.cz/levandulova-cokolada-horka.html
Tam mají i ten med a sirup.
http://www.darkovna.com/produkt/darkovy-kos-levandulovy-mls/
Paráda, děkuji.
Já mám teď tuňákové období. K obědu min. 1x týdně salát s tuňákem a k večeři tak 3x týdně tuňák v olivovém oleji. A to nejím ryby a maso obecně velmi málo.
A minulý týden jsem skoro denně snídala rohlík s finskou pomazánkou
Už jsem přibrala 3 kg.
...to jsem rada, ze v tom nejsem sama
,
Pred casem jsem se naladila na takove - co do mnozstvi - mensi jezeni + omezila jsem pecivo na minimum, a dve kila byla dole - bezva.!
Jenze ted - zima, tma...
...mne tak ted chutna.! Vsechno...
, a taky podLe toho zacinam vypadat....
...vidis - tunak, hmmm, zitra koupim...![]()
děkuji, já a republika ![]()
taky bych chtěla vyznamenáni, teplákovku bych nějakou někde našla.
K té levanduli, už jsem čokoládu jednou měla, ale nic moc. Byly v ní zakomponované kvítky, ale chuť to nijak nepoznamenalo.
Ale těch výrobků je na trhu fůra.
Nejste v tom rozhodně samy, mně se také podařilo horko-těžko nějaké to kilčo dostat dolu, ale najednou začínám sbírat tukové zásoby na zimu. Přesně - zima, tma a přepadají mě nechutné chutě!!
...proste v tom sadle JE teplejc![]()
Vše nejlepší!
Teď na to koukám, já se o takové věci nikdy nezajímala a ani jsem k nim nikdy nepřišla, takže pro mne je to novinka.
Já vím, ale radši si koupím svetr![]()
...momentalne jim nejradeji slehacku s ovocem, cocku a vejce natvrdo, vajicka smazena, tmave pecivo s obyc maslem...
Ano já taky, zhubla jsem 8 kg, bylo to přesně loni touhle dobou a celou dobu se mi to krásně drželo. Ovšem teď - přesně jak říkáš, zima, tma a já žeru jako kyselina, mám neskutečný hlad! A navíc miluju sladké.
Vyvažuju to cvičením, někdy se zadaří i 3x do týdne hodinu, ale jak bude tma tak mi to nepůjde ![]()
Mám to obráceně. Když shodím pár kil, je to výhradně v období podzim/zima. Ne, že bych jedla míň, ale jsem mnohem rychlejší a živější než přes "líné" léto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my