Mrakoplas no vopadava, mrcha, vopadava... pritom nikdy nic, par listu max
design a architektura
Až se tady skoro bojim napsat, že nám docela úspěšně rostou tři rostlinky jackfruit, vypiplané ze semínka. Na jaře jdou do velkýho květináče a prý se začnou otužovat, tak jsem hodně zvědavá. A fíkus je přes půl pokoje, jestli ho brzo neostříhá, tak nás ve spánku sežere. Přítel má fakt zelený ruce, narozdíl tedy ode mě, já si dělám radost jen řezanými.
A dotaz: Máte někdo zkušenost s nábytkem KARUP? Futony, skládací křesla a tak. Chtěla bych tohle, ale musí to být trochu odolné. Ten minimalismus mě dost oslovuje.
Baňky!! ![]()
Židle vitra eames, je někde k vidění naživo, nebo jen po netu..? Díky..
Ounz Design propaganda, jsou tam mily a nechali nas se tam hadat nad barvama:) oproti tomu primo ve Vitre v Karline se ke mne chovali jak k socce, pripadala jsem si tam fakt blbe.
711990 díky za info, půjdu to okouknout. Asi by se mi líbila šedivá..
Ounz V showroomu v Karlíně nejsou? Na podzim je tam měli. Mám je v kanceláři pro návštěvu
711990 ke me v Karline taky, uz je to dlouho, tak vidim, ze na tom moc nezapracovali.
Ounz vitru mival i stockist, ale nejsem si jista, zda mi nerikali, ze s ni konci. V kazdem pripade je to kousicek od design propagandy, kde jsem koupila jine veci. Tam nebyli vylozene neprijemni, ale trochu zmatkari. Clovek by s utratou, co jsem tam nechala, cekal trochu vic profi pristup. Ale zidle sto pro maji.
Ounz ja mam kresilko v odstinu mauve grey, to je senzacni barva. Treba by se ti taky libila, sedivou maji jeste jednu, ale mauve grey je imo hezci. Zviratko uz mas ![]()

jinx díky, přesně tuhle šedou bych ráda. Ve stockist je právě nemají, nenašla sem je tam..tak já kouknu do tý propagandy, dík :)
Tulipe díky za info :)
jinx mauve grey je super, ty ma moje maminka. Ja mam kresilko kremovy a zidle ice grey, ta mauve u nas vypadala moc fialova. Ale s tema kovovejma nohama je bozi!
jinx to je nádherný křesílko ... a zařídila jsi Suzetce krásný koutek ![]()
Já se Viter
, potažmo hezkých židlí, asi nikdy nedočkám, potřebovala bych, aby Goliáš pracoval poněkud usilovněji, zatim kuchá se zaujetím moji krásnou sedačku a muj krásnej ušák a židle jen semtam trochu požmoulá...

Potrefenáhusa tady s tim kresle to ale vypada na velkou lasku! ![]()
711990 to je hodně velká láska :-D

Potrefenáhusa nunu![]()
Potrefenáhusa A dokáže ho rozhoupat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY