Kokoska dveře se obvykle dají podříznout
design a architektura
Evaeva no jak ktery a o kolik. Ale predpokladam, ze Dadoo ma dvere dreveny a ne papirovou skladanku, kterou jsme uvnitr dveri objevili my.
Kokoska jj, dveře dřevěné máme, ale v prostoru, kde bude nová podlaha ani jedny. Resp dvoje, ale oboje za prahem, takže ok.
Horší bude zvednuté podlaha v kuchyni, resp v pokoji kvůli komínů z kámen. ![]()
Ja fakt s tou podlahou nevím. 60k se mi za to dávat nechce a jakou jinou vůbec netuším.
Potrebuju peníze na dokončení druhé chaty.
Candance to vůbec neznám. Co to je?
Já bych vůbec potřebovala někoho, kdo by mi poradil, jaká by byla nejlepší, jak to prostě udělat.
Dadoo my ted planujeme ten kompozit - je jeste drazsi, ale poklada se jako vinyl. Je teplejsi, odolnejsi. S vinylem pry byly obcas problemy. Ale co bude s kompozitem nevim
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Vinyl může být položenej podobně jako plovoučka nebo lepenej na pevno. Naši mají kvalitní lepenej v celém domě. Je to fajn, ale jako zas nějakej zázrák mi to nepřipadá.
711990 prosim vy mate metro dlazdice v kuchyni? Jak se to udrzuje?
Ava vyresilas nejak to spani nahore? jsem zvedava
Ja se budu stehovat za dva mesice necely, grrrr
. Musim, domaci mi dali vypoved, protoze potrebujou ubytovat jednu ratolest. Jinak se tady moc smlouva z jejich strany ukoncit neda, pokud platim a nechteji renovovat. Stravila jsem 3 tydny prohlidkama, cenu teda sly o 50% nahoru za poslednich 5 let uff. Chci zustat ve stejne casti u more a centra, nakonec jsem nasla byt ve 4 patre s rohovym balkonem, slunecnej, vetsi nez mam, budou renovovat podlahy a kuchyn/koupelnu vsechny skrinky a nektery dalsi drobnosti, tak to snad stihnou. Mrzi me to, ale zas si rikam, ze aspon muzu znova vybavit a vymejslet, to me bavi a tady uz nemam prostor.
POtrebuju stolek na balkon a nejakejch par drobnosti, zbytek az budu bydlet. Pri hledani referenci na nejaky veci jsem narazila na tento byt, moc hezkej, i kdyz teda myslim, ze to celobily reseni uz je trochu za horizontem.... krasny stropy, kuchyn....
https://decouvrirlendroitdudecor.blogspot.com/2018/06/fauteuils-de-jardin-au-salon.html
Candance myslis na stene? ja mam ted taky, uplne v klidu, setru, kdyz mi to neco ohodi a hotovo
0zero7 Noo, nahoře spíme, to už jsem měla v bytě z dřívějška. Ale to obložení jsem furt nedodelala. Bylo to tu ve strašný stavu po nájemnici, řada věcí zmizela úplně, tak byly jiný priority.... Ale mám to jako cíl do konce roku ![]()
Teď furt špekuluju nad nějakým aspoň částečně oddělenym prostorem pro mimino, prebalovak atd. a furt to nemůžu vymyslet. Už jsem si říkala,že sem snad hodím půdorys, ať mi místní CML pomůže ![]()
Ava Hod! Urcite pomuze. Muzes mit i nejakou zastenu co se s ni da manipulovat kdyby se to vic hodilo
0zero7 teď čtu druhej post,že se musíš stěhovat. To naštve, byt jsi měla krásnej, ale jak říkáš, aspoň příležitost k něčemu novému.
My jsme třeba díky tomu, jak to tady vypadalo, nahodili nově zdi, bylo to škrábání omitek až do první republiky.. Ale nebýt toho počátečního impulsu,tak to asi nikdy takhle pořádně neuděláme.
Candance jj mame, svetle sedou sparovacku. Vubec nic s tim nedelam, jsou to letos 4 roky. Kachliky otru vlhcenym ubrouskem, pochybuju ze pani na uklid to nejak drne. Jsem prekvapena sama, ze je to v pohode.
Candance mam tu hladky teda. Delaji se jeste zkoseny. Spary jsou svetle sedy. Jsem tady 5 let a beze zmeny 
711990 Presne!
0zero7 my mame zkoseny, ale je to totez. Fakt bezpracna udrzba
0zero7 zítra dopoledne se tomu chci věnovat, tak když na nic zas nepřijdu,tak už mi asi nic jinýho nezbyde ![]()
Ava no jeste tady jsem 2 mesice, ale stve me to teda, protoze tak slunej byt co ma charakter (nebo jak to... ) je fakt stesti. Ale neva, ten novej bude dobrej az to zaridim. Zrovna vcera jsem fotila mamince ze ted mam pres den super svetlo jak je slunce niz... najdu to
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my