Dnes Jih proti severu, za mě zklamání z dabingu. Pamatuji si to jinak. A tak jsem se těšila. Myslím, že Scarlett včera mluvila Munzarova a byla příšerně upištěná.
Pamatuji si to se Svobodovou a Heřmánkem.
Dnes Jih proti severu, za mě zklamání z dabingu. Pamatuji si to jinak. A tak jsem se těšila. Myslím, že Scarlett včera mluvila Munzarova a byla příšerně upištěná.
Pamatuji si to se Svobodovou a Heřmánkem.
Jen že včera dávali na ČT2 Amelii z Montmartru ![]()
Na čt art Koyaanisqatsi. Fascinující film bez jediného slova, jen obrazy. Něco jako environmentální žal jsem pociťovala už před moc lety, kdy jsem ho viděla poprvé. Normální déjà vu.
Marodím. Doma v posteli, jako normální lidi. Dneska jsem si dala Angličanku na HBO a jsem unešená. Western naprosto nevyhledávám, ale od téhle série jsem se nedokázala odtrhnout.
chystám snídani, uklízím kuchyni, jede čt 24 - fremr... jako zelený blijící smajlík /dámy prominou
https://tv.seznam.cz/program/55152413
Radúz a Mahulena dnes na Artu.
Dnes ve 14:10 na ČT2 Most .

tohle je fajn how to with john wilson
Dneska ve 22:40 na ČT2 Siréna od Mississippi . ![]()

Dneska ve 22:40 na ČT2 Siréna od Mississippi .
Nemá Deneuve nějaký výročí? Že dávají před tím ještě Indočínu. Ale krásná teda byla.
Ano, v neděli 22. 10. oslavila 80. narozeniny.
Na jedničce teď dávají Vzteklinu, podle mě z posledních let nedoceněný seriál.
dzizisketa ja na to taky koukala, prislo mi to originalni a hezky natocene, ale strasne pritazene za vlasy:)
dzizisketa taky jsem se dívala, podle mě velmi podařený. A konečně jsem si pustila poslední díl Principu slasti v původním znění s titulky, taky jeden s hodně povedených seriálů.
Skoro reklama na českou televizi - ležím s angínou a je mi tak blbě, že nemůžu moc číst. I-vysílání mě zachraňuje. Všechny ty výborný dokumenty, který ve všedni dny běží v 10 večer. Seriál Volha jsem si vychutnala. Seriál Tančírna na hlavní třídě! A Princip slasti určitě taky stihnu.
Já mám Šumavu ráda a na popud tohoto seriálu jsme se byli podívat ve Wunderbachu, který ve Vzteklině ztvárňuje Korkushütten.
Teď čtu Samotu Christlhof, o "prokletí" usedlosti Pohádka, kde žil a vraždil Roubal. TO je teprve přitažené za vlasy!
Doporučuji díl Hyde Parku s vyjednavačem Adamem Dolnikem, skvělé!
Na ČT 2 běží krásný dokument, serial Ve jménu koruny. Historie a souvislosti ve světových království.
stes zajímavé a poučné :)
Koukate nekdo na Pozlaceny vek ? Je to pohadka vim:) ale moc se mi libi kostymy ( neresim dobovou souvislost/adekvatnost ) prijdou mi moderni v ramci historicnosti jestli to jde tak rict
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.