stes vida, to jsem začala a nedokoukala...
Ale dávám tip na seriál Nevina - zamotaná španělská krimi, a Odpočívej v pokoji - vztahovka o rodině funebráků - slavnej, ale starší a už poněkud zapomenutej seriál. Kvalita. Obojí Netflix.
stes vida, to jsem začala a nedokoukala...
Ale dávám tip na seriál Nevina - zamotaná španělská krimi, a Odpočívej v pokoji - vztahovka o rodině funebráků - slavnej, ale starší a už poněkud zapomenutej seriál. Kvalita. Obojí Netflix.
mitford sister mě první dva díly nebavilo,pak už jo,tak třeba dokoukáš. Nevinu jsem viděla, funebraky ne
mitford sister stes Na Netflixu 1670. Poláci si utahují ze všeho polského.
Byla na Štědrý den nová pohádka? Viděli jste ji někdo? Stojí za podívání?
Tip: Krimi serial Skoro normální rodina, Švédsko, Netflix
viděla jsem, ač se tam celá rodina chovala pro mě naprosto nepochopitelně, líbilo se mi to a přišlo mi to i dost reálné. Ale z toho konce se mi udělalo špatně.
notna ten ještě nemám,chybí mi díl,tak pšt
Viděla a dobrý!
Viděla a dobrý!
dzizisketa já první a souhlasím ![]()
Pinot Noir Viděla a nestojí. Viděla jsem i tu na první svátek vánoční a ta docela šla.
Už tu proběhl Ted Lasso? (Apple TV nebo jak se to, na čas jsme zrušili Netflix)
Jak jsem na fotbal nikdy koukat nemohla a nechtěla, tak ten seriál je boží.
A ještě na stejném kanálu Lekce chemie ![]()
Zu Ted Lasso je super! Akorát to časem přestane být ztřestěné a začne to být pehce melancholické.
brrr jojojo, tenhle vývoj tam je. A u posledního dílu jsem plakala, že to končí, ale je to dobře, hlavně to nestihlo bejt blbý ![]()
Pinot Noir Štědrovečerní ok, hodobožová ne.
brrr Geniální!
Sweet Potato Co? 1670?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.