Včera večer na ČT1 Vánoční příběh. No větší slátaninu aby pohledal, nedalo se to ani dokoukat do konce, jak mi bylo trapně za ty herce, kteří v tom musí ( ? ) účinkovat. Přitom Pavlásková měla kdysi i příčetné filmy,
Televize
Řvousenka To samé jsem si říkala taky, neviděla jsem to úplně celé, ale fakt slátanina, i když dobře obsazená ![]()
https://tv.seznam.cz/program/60143297
Jak je důležité míti Filipa
Koukáte někdo na čtvrtou řadu True Detective? Co říkáte na to nadpřirozeno? Já jsem z toho poněkud otrávená a jsem fakt zvědavá, jestli to nakonec racionálně vysvětlí (halušky ze zkažený vody?) nebo to myslej vážně.
coralline Já to sleduju, přiznám se, že nadpřirozeno mi vůbec nevadí. Nějak se mi to k těm temných dlouhým nocím hodí. A Jodie Foster je výborná! Ale já jsem dost nekritická, na všechny řady seriálu jsem se vždycky moc těšila, i když tu první asi nic nepřekoná.
coralline Mi nadpřirozeno vadí, takže doufám, že se to nějak vysvětlí. Zatím jsem viděla dva díly a líbily se mi (až na ty nadpřirozené náznaky).
Stará existence Mně to bohužel dost připomíná seriál Městečko Fortitude, kterej se zvrhnul do slušný kraviny.
brrr Mně se to taky jinak líbí. Jenom nejsem zvědavá na vysvětlení ve stylu "naštvali duchy předků" nebo tak něco. Byla by to škoda.
coralline Aha, tak to Městečko neznám.
Mě teda rozčilují akorát titulky, blbě vidím a na sněhu a ledu jsou skoro nečitelné.
Stará existence Mně to bohužel dost připomíná seriál Městečko Fortitude, kterej se zvrhnul do slušný kraviny.
Tak díky za varování. Fortitude jsem zavrhla brzo, a přestože bych ráda koukala na Jodie Foster, další mysteriózní záležitost si asi nechám, jako celkem racionální (čti: přízemní) divák, ujít.
barbucha Jsme pořád na začátku, já neztrácím naději, že se to vyvine "přízemním" směrem. Dám vědět.
Taky se dívám a třeba třetí díl, kde k té policistce Evangeline na konci dílu promluvil ten jedinej přeživší v nemocnici... No to mi stály všechny vlasy na hlavě hrůzou.
A ten poslední díl na konci, to se té Evangeline zdálo, ty mokré ženské stopy na zemi?
Ronna Mi nadpřirozené věci vadí, tak doufám, že začíná Navarrová bláznit jako její ségra. Jinak si ty její vidiny neumím racionálně vysvětlit.
Já taky horory nemusím. Stačí mi náznaky. Ale jinak se mi to moc líbí.
Ronna Asi jak jsem proti tomu negativně nastavená, tak já se toho vůbec nebojím, moje jediná reakce na tyhle scény je "to si dělají pr...". Prostě podle mě to tomu seriálu škodí (pokud to nevysvětlí jako její osobní halucinace).
Pátý díl už je online, ale já se podívám dnes večer. Sestra koukala už včera a psala mi, že to byl šílený díl.
Ronna Já už jsem ho viděla, tentokrát se to víc blíží detektivce.
Tak to se těším. :-)
Ronna Hlavně ubylo nadpřirozena.
Ronna já dnes koukla na 4.díl, pětku si pustím v týdnu. Mně se to líbí dost, ale fakt nejsem náročnej divák. Naši mladí mi to doporučili, že jim to něčím připomíná Twin Peaks(moje
). A Jodie je skvělá, jak je absolutně nesympaticka osoba.
A co Griselda? U mě dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje