MP Marge musis si zriditvtu vpn nebo jak se to jmenuje, abys mohla fingovat, ze jsi jinde
Televize
baltik Jezis, co to je!? To vis, ja a neco si zrizovat ![]()
baltik Ale L'Opera je na Amazonu, takze dobry!
Doporučuju minisérii Vedlejší produkt, je to na i-vysílání tady. Myslím, že na poměry českých kriminálek je to velmi zdařilé, možná proto, že to vyšetřování tam není to hlavní. Atmosféru to každopádně má.
Na Netflixu zajímavý dokument Tajemství neadrtálců, pokud někoho tato problematika zajímá - zde.
Lenka22 Ja se rada podivam, diky za tip!
Tak jsem se dnes vecer zacala divat na "Baby Reindeer", tady je to ted velkej hit, porad se o tom mluvi, tak jsem byla zvedava. Mam za sebou tri dily a muj dojem je zatim takovy, ze uz jsem dlouho nevidela neco, kde by me vsichni tak iritovali ![]()
Ten hlavni hrdina je takovej jouda, ze bych mu nejradsi jednu vsolila, jak se objevi na obrazovce (coz je, logicky, porad). Ocekava se ode me, ze mi ho bude lito, nebo s nim budu empatizovat?
Mate to nekdo stejne? Jake jste z toho mely pocity vy?
MP Marge ono se to někdy v půlce série otočí, vyčkej. mně se to líbilo spíš kvůli tomu, jak to hrála ta stalkerka. celkově ne špatný, jen nechápu ten humbuk kolem toho
mitford sister Dobra, s celkovym hodnocrnim jeste pockam! Je fakt, ze jsem si hned rikala, ze bych se nemela ukvapovat, kdyz mam pred sebou jeste vic nez polovinu ![]()
Herecke vykony jsou super, o tom zadna.
MP Marge jdu mrknout na Baby Reindeer, vůbec nevim, do čeho jdu. Ale doma se koukaj furt na hokej teď, tak to bude příjemná změna :-)
Lenka22 Proti hokeji rozhodne ![]()
Dej vedet, co tomu rikas!
MP Marge kdybych na to padla sama náhodně, dýl než dvacet minut bych na to nekoukala. Ale že jste o tom tady mluvily, jsem v půlce druhého dilu... nebaví mě to, ani se mi to nelíbí, ale ještě chvili vydrzim..ten hokej, no...ale proč je kolem toho boom, to úplně nemůžu zatím pochopit :-)
Lenka22 Tak herecke vykony jsou velice verohodne, to musis uznat!
MP Marge tak jsem dala dva díly, iritoval mě ten chlap, i ta stalkerka. Hrajou výborně, to jo, ale nemám morál se tím prokousávat 7 dílů. Jestli to dokoukáš celý, tak zhodnoť ..:-)
Lenka22 Vcera jsem zhledla dalsi dva dily. Uz zbyvaji jen dva. Momentalne je ten chlap jeste vic na ranu nez ta stalkerka
MP Marge tak na to nemám nervy
.
Komu se líbila kniha Kde zpívají raci, na Netflixu je film.
Nedivim se ti. Ja to se znacnym sebezaprenim dokoukala, ale proc to vzbudilo takovy rozruch, to nechapu porad. Jedine ty herecke vykony. Vsichni to hrali jakoze byli opravdu zrali na psychiatra
stes Mne se ten film moc libil ![]()
MP Marge i mně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články