Mluviš mi z duše, krásně se na to kouká a všichni tam vypadají tak nějak normálně, sice se tam systematicky vyvražďujou, ale to mi nevadí.![]()
Televize
Měla jsem brzy dojem, že podivnost hl. představitelky se inspirovala u Sherlocka. Ale líbí se mi. I její dánský kolega. Akorát to teda vypadá, že ze švédské strany je ona jediná aktivní, ten zbytek kolem ní se tam jen divně plouží. Jeden ten tmavovlasý zmaštenec je asi její nadřízený, pokud jsem to pochopila správně a partička kolem počítače její kolegové.
Podivnost hlavnej predstavitelky nie je inspirovaná Sherlockom. Saga trpí Aspergerovým syndrómom, vedela som to diagnostikovať hneď, nakoľko som sa už v minulosti s týmto ochorením stretla, a dosť som ho študovala. Mne je veľmi sympatická najmä tým, ako sa snaží byť napriek svojmu handicapu normálna a naučiť sa to, čo je viac menej podstatou každého človeka, ale jej to choroba odopiera. A páči sa mi ako sa Martin snaží naučiť ju to a vysvetliť jej to, čomu nerozumie.
Na Bron nedám dopustiť, je tam veľa divných ľudí, to je pravda a niektoré dejové línie moc zaujímavé nie sú, ale celkovo je to veľmi dobrý seriál, a platí o ňom to, čo o Forbrydelsen, každá ďalšia séria je ešte lepšia. (Akurát Bron III som ešte nevidela, nakoľko sa má točiť nabudúci rok
)
Nemyslela jsem podobnost jako takovou, ale podobnost v tom, že jeden z dvojice je velmi zvláštní a zvláštně se chová (ať už je to nemocí nebo čímkoliv jiným). Napadlo mě to hned několikrát.
Druhá řada není na čsfd.cz. Některé seriály jsou tam hodnocené po jednotlivých řadách, jiné zase jen jako jeden celek. První varianta je lepší.
"Podivnost hlavnej predstavitelky nie je inspirovaná Sherlockom"
Jasne, Sherlock sam se charakterizuje jako vysoce funkcni sociopat ![]()
Mne se ty postavy v Bronu libej, jak jsou napsany... naprostej protiklad ponekud mimozni, nespolecensky osobnosti na jedny strane, a na druhy citlivka, tatka od rodiny, lec honici se za kazdou sukni... a ted maji dohromady fungovat
Dnes ve 22:30 na ČT art Proutěný muž.
(Ještě jsem neviděla, ale vypadá to slibně...
)
Lundová ze Zločinu je na titulní straně Respektu, i s tím jejím svetrem. ![]()
Dnes ve 22:15 na ČT art Rozervaná objetí Pedra Almodóvara.
Vek nevinnosti dnes o 15.50 na Nova Cinema.
Včera jsem se konečně dostala k tomu, podívat se na Bron v televizi, a jsem naprosto zděšená. Dabing je příšernej, ty hlasy... a ještě ke všemu si Martin se Sagou vykaj!! Božemuj, v prostředí, kde si tyká každej s každým?! I královi
Neuvěřitelný... kterej blb to překládal?!
Já se taky dívala. Zatím netuším, kdo bude pachatel, ten děsnej týpek to není. Ale nepochopila jsem, jak pachatel mohl včera vědět, kdy ti Arabi propustí toho policajta, aby ho pak mohl zastřelit. Asi tam celé dny postával uprostřed té silnice a čekal.![]()
Cirkus Bukowsky druhá řada. Podotýkám, že první jsem neviděla, tak mám info jen z druhé ruky, ale nějak se mi to líbí. Má to něco do sebe.
V pátek v 9:30 na ČT2 Ďáblova past . ![]()
Dnes ve 20:20 na ČT art Mléčná dráha .
Všem milovníkům atmosférických, mysteriózních a vůbec divných filmů rozhodně doporučuji dnes ve 23:30 na ČT art snímek Den v Jurjevu . ![]()
Na ČT2 teď v osm začíná "Králova řeč" s Colinem Firthem
.
Na ČT art dnes ve 20:20 Renoirův Francouzský kankán s Jeanem Gabinem a
ve 22:55 Milenci ze severního pólu Julia Medema. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje

. Díky za tip, to se schválně podívám.