Evaeva my nemame Tv schopnou zpetneho prehravani a ani to v soucasnosti nemam na co nahrat. Ne ze by mi to vadilo.
Televize
Tam už se neučí zjevně vůbec nic
A taky kdo tam učí - když ty co něco uměli už vymřeli!
Kokoska No, kdybys po těch pohádkách opravdu nesmírně toužila, tak je můžeš shlédnout přes internet na ivysílání (tak je sledujeme my :o)
DruI vzdyt ja vim :)
Díváme se na Stranger Things, jak mě ty předchozí série bavily, tak teď mi to připadá jak hrozná slátanina.
Kokoska my bysme bez toho neviděli skoro nic, čas máme až tak v půl desáté a ještě ne vždycky je síla něco sledovat.
brrr My s mužem taky koukáme. Když nás něco baví, pustíme si minimálně 2 díly za sebou, s výčitkami třeba i 3 ( nebo 4). Teď si vždycky řekneme, že další až zítra :-)
brrr taky se díváme, ale mně to teda připadá jako slátanina zhruba od poloviny první řady. Dívám se jen ze setrvačnosti a protože muž se chce dívat, tak koukám taky. Ale to obecné nadšení nesdílím. Kromě Winony mi všichni jaksi lezou na nervy a "Jedenáctka" ztratila to dětské kouzlo, je z ní taková nezajímavá buchta, která navíc nemá, co hrát.
Jinak mě teď hodně bavil seriál Pluribus, takový hodně netradiční postapo příběh, až na první lehce hororový díl vlastně čistě konverzační dílo. Doufala jsem, že bude mít jen jednu sérii, ale skončilo to cliffhangerem a další série už bude. Tak tu chci hned!
Předposlední díl stranger things jsem viděla včera večer. No jsem zvědavá, jak to chtějí stihnout všechno vysvětlit a uzavřít... Četla jsem, že prý má bejt poslední díl hodně nečekanej.
Podle mě má zbytečně moc prostoru Holly na úkor jiných důležitějších postav. Přiznám se, že jsem si ji vůbec nepamatovala a musela jsem si hledat, kde se tam vůbec vzala.
Moje oblíbená postava je Nancy s kvérem ![]()
coralline Myslíš ženskou variaci Ramba? To musí mít ve vlasech tu stužku zrovna červenou?
Já mám tedy dojem opačný než zdejší většina, Strangery miluju od prvního dílu, baví mě pořád a je mi líto, že končí. A děsně se bojím, že se obětuje Hopp v zájmu ostatních nebo za El nebo tak nějak ![]()
brrr Já to chápu jako záměrný vtip. Eleven prý má taky outfit podle nějakýho "ramba".
Mermaid Já tedy ST taky miluju, bylo mi i líto si pustit teď jen 5.řadu, tak si to užívám znovu od 1.řady. Jsem v půlce 3. A říkám si, že u málokterého seriálu se zasměju a i jsem napjatá .
Chtěla bych se tu zeptat- kterou platformu stojí za to si zaplatit? Mám netflix, měla jsem HBO, ale tam už poslední dobou nic nebylo, přešla jsem na One play- tam se mi líbil Markovič, Studna, Vina. Ale už jsem taky odhlásila. A nevím, co si zaplatit nyní.
brrr haha, Rambo... to bylo první, co mě napadlo
coralline tak linka Holly mě baví /v Henryho světě a putování s M./
Pinot Noir Jedenáctka má nulovou mimiku a skvělý bombarďáky
Mermaid Ono to vypadá, že si stěžuju, já mám ST pořád ráda, spíš se bojím, jak se to tvůrcům podaří ukončit, aby z toho nebylo mrzení, jak okolo Her o trůny.
coralline Někam zmizel můj včerejší příspěvek. Eleven v kraťasách přes tepláky je Rocky, když trénoval.
Viděla jsem rozhovor s bratry Dufferovými po uveřejnění první části 5. řady, kdy se vyrojily spekulace, kdo z postav v té druhé půli umře, že oni napsali seriál typu coming of age, ne Hry o trůny ![]()
Mne teda na téhle sérii baví, že se ukazuje, že všechno nemůže stát jen na Eleven, že každý - i nový, jako je Holly - člověk má vliv, to si myslím, že je jedno z poselství seriálu.
Blanka
Jo, to je dobrej popis - plnohodnotný film.
Já mám kolikrát pocit, že většina pořadů určená pro děti, včetně pohádek a taky večerníčků, byla/je produkovaná ne pro děti, ale pro mentálně zaostalý. Děti přece nejsou blbý, právě naopak - to co se musejí za prvních pár let naučit a vstřebat, by dospělí nezvládli!
Ti Krkavci jsou v tomhle výjimka... z večerníčků třeba Mach a Šebestová. Jinak je to bída...
Spomenula som si na historku, ktorú mi niekto hovoril o pánovi Trnkovi.
Že to bol veľmi zdvorilý pán a raz sedel v komisii, kde pozerali nejakú navrhovanú novú rozprávku. No a tá bola...ako by som to...nebola príliš kognitívne náročná...čo predkladateľ ospravedlňoval slovami, že je určená pre malé deti.
Na čo pán Trnka skonštatoval "TAK malý děti snad ani nejsou".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje