Mě na Silvetra překvapila Lajna. Přišlo nám to hodně dobré.
Televize
dzizisketa tak co říkáš na Stranger Things? My to zkoukli hned prvního ledna a furt to ve mně rezonuje
Internety boří teorie o El. Za mě důstojné ukončení fantastického seriálu. Nejlepší scény: Hopp a Joyce u Enza, čtyřka na střeše, Steve přijíždějící za Dustinem na univerzitu
chyběla mi nějaká závěrečná scéna i pro Yuriho a pro pana učitele. No a samozřejmě, I believe ![]()
Mermaid Nemůžu říct, že vy mě finále zklamalo, protože mě zklamala celá pátá série. Finále bych zkrátila na polovinu, zrovna třeba to setkání na střeše bych si klidně odpustila.
brrr tak já právě na tomhle seriálu miluju ty mezilidské vztahy, vykreslenou sílu přátelství i lásky i bolesti ze ztráty ...ale chápu, že pokud někdo očekává jen boje s demogorgony a jiné akce, tak tohle ho nedojme no
Mermaid Naopak, mě nějaké bojůvky nebaví, ale tohle mi přišlo zbytečně natahované. A při vzpomínce na Willův coming out dostavám osypky, ale třeba ta Nancy Jonathan scéna ala Titanic mi zas nevadila.
Jo a soundtrack posledního dílu byl fakt dobrý.
brrr jo, ta Willova scéna byla asi jediná, co mě iritovala, resp. mi přišla zbytečná. Ale jinak jsem spokojená. Teda nejsem, chci další díly, klidně bez El ![]()
Já jsem spokojená, jsem moc ráda, že to opravdu nebylo další GoT. Jen by mě zajímalo, co pak po tom roce a půl dělal Murray, jedna z mých nejoblíbenějších postav?
Programy v tv jsou tak mizerný (na Netflixu dtto) že dá práci najít něco, kvůli čemu má ten přístroj vůbec cenu zapnout resp. ihned nevypnout.
Ale kromě mizerný nabídky mě zloběj i nový praktiky tv stanic - jsem zjistila že (když už se najde něco co bych třeba dokoukala) zkrátili čas reklamy! Ne že by ji nedávali stejně často, to jest snad každejch pět minut
ale vloni jsem měla dost času si odskočit, udělat čaj nebo kafe... připravit nějaký chroupání... zamíchat polívku... i si dát třeba cigaretu. No a od novýho roku ani náhodou! Že by tím chtěli laskavého diváka přinutit, aby se od toho nehnul ve strachu, že mu něco uteče, a tím do něj vtloukli veškerou reklamu bezezbytku?
Já jsem se včera koukla na moji nejoblíbenější pohádku a to Perinbabu.
(Ještě by mohli dát Kachyňovu Malou mořskou vílu, ale to bych chtěla opravdu moc).
barbucha to jsem si všimla už dřív, že jsou ty reklamní bloky fakt každých pár minut. Pro mě jsou jakýkoliv pořady v tv kvůli tomu už úplně nekoukatelny. Výjimku tvoří Déčko, kde mezi pořady běží jen upoutávky na jejich další pořady, ale žádné reklamy. Za to jsem České televizi fakt vděčná. Žádná předvánoční masirka s čuracími panenkami, auty na ovládání a neonovým slizem ![]()
žluťásek celá čt v pořadech reklamy nemá. My se ale prakticky na vše díváme zpožděně a reklamy přeskakujeme
Evaeva v pořadech ne, ale mezi nimi ano. To dětské Déčko nemá reklamy vůbec. To hodně oceňuji.
žluťásek ČT má reklamy jen na ČT2 a Sport, jinde nesmí.
Sweet Potato tyjo fakt? Tak to jsme si už hodně dlouho nepustili televizi, vůbec jsem to nevěděla
měla jsem za to, že je to specialita jen toho Déčka ![]()
žluťásek ale může mít sponzory programu, a někdy je jich fakt hodně ![]()
Jo, já už si zvykla že jsou skoro všude (člověk unikne jen když si pouští něco zpětně), ale teď jsou ty reklamní bloky kratší a já nic nestíhám mezitim
Jako když už s tím votravujou, mohla jsem ten čas využít jinak ![]()
Na Prima Krimi detektivka z Grasse. Zavražděn mistr parfumér.
Na iVysílání je novozélandský seriál Konec večírku, je výborný, skvěle zahraný, realistický. A bylo osvěžující vidět na obrazovce herce, kteří vypadají jako reální lidé, s vráskami a nedokonalými postavami. Téma ale nepříjemné.
Nesledujete někdo krasobruslení na ZOH? A jestli ano, na jakém kanálu? Chtěla bych dnes s tímto sportem seznámit potomky ![]()
dzizisketa ČT Sport
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“