Dnes ve 20:00 na ČT2 Motýl na rameni

a ve 21:40 tamtéž Valachiho svědectví.

Lino Ventura, to byl skvělý herec. Nedokážu sice říct, že by jeho filmy patřily do mé top ten, ale když něco dávají a mám čas, dívám se. Je na něm cosi, co poutá pozornost a neřekla bych, že to je charisma. I když jen tak přepínám programy, u jeho tváře se musím zastavit.
Mají něco společného s DeNirem.
Jo, jo, mám to s jeho filmy přesně tak. (Ale já bych řekla, že to je charisma.) ![]()
Slniecko před pár dny psala o značce The Merchant of Venice. Kdo dosud Kupce benátského neznáte a chcete si připomenout Benátky alespoň v televizi
, ČT2 teď ve 21:50 hod. dává poslední zfilmovanou verzi http://www.csfd.cz/film/175918-kupec-benatsky/.
Vnímáno z pohledu dnešní doby se ostatních Shakespearových komedií dost liší zejména, pokud jde o postavu Shylocka, ale zrovna tím mi přijde zajímavá. A nutno podotknout, že Al Pacino ho podle mě zvládl výborně
.
Dnes ve 22:30 na ČT art Les diaboliques.

Klepání na nebeskou bránu
dneska na ČT2
Nádhernej film! ![]()
Taky se těším, tak ještě něco přes hodinu budu zevlovat u počítače a pak jen slintat a chechtat se
Dneska ve 13:30 na ČT2 Velké manévry.

Dneska ČT art 20:20 - Za zavřenými dveřmi. Jako vždy úžasná Helen Mirren.

Dnes ve 20:00 na ČT2 V plném slunci. ![]()

Jsem naprosto nadšená ze seriálu "Labyrint" http://www.ceskatelevize.cz/porady/10983464592-labyrint/dily/, který už několik týdnů dávají na ČT1. Řemeslně perfektně zpracované, herecké výkony, skvělá hudba Ondřeje Brzbohatého. Má to spád a napětí a už dlouho mně týden nepřišel tak dlouhý. Jiří Strach vážně umí
.
Také se mi to líbí, jsem napnutá jak kšandy. Co do počtu mrtvol by se nemusely stydět ani Vraždy v Midsomeru.
A jako veliký bonus pro mne - neotravují mě reklamy!!!
U mě to dnes večer ve 20 hod. jistí Nova Cinema a Rozum a cit . Viděla jsem to sice už asi stokrát
, ale to je fuk, Jane Austenovou podle scénáře Emmy Thompsonové můžu klidně po stoprvé
.

Sakra, jeden z mála okamžiků, kdy mě mrzí, že nemám doma televizi ![]()
To je jeden z nejlepších přepisů vůbec, co jsem kdy viděla ![]()
A ty kostýmy! O hercích ani nemluvě...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.