Doufám, že se v pořádku nahrál a těším se, až se na to podívám. Včera jsme s manželem dívali na Železná srdce a vůbec to nebylo špatné.
Televize
Hořký měsíc miluju! Nechtěla jsem se dívat, ale jen co film začal, procházela jsem "okolo" a dopadlo to jako vždycky. Když jsem byla v 93 na jeho premiéře, bylo to jako zjevení a v průběhu následujícího roku, dvou, jsem se na něj do kina ještě párkrát vrátila. Baví mě ten drásající příběh, postavy a jejich představitelé (P. Coyot je tady k sežrání)...

Ano, taky jsem si včera s hrůzou uvědomila, že už je to skoro třiadvacet let, co jsem ho poprvé viděla v kině Broadway... ![]()
Dnes ve 14:25 na ČT2 Případ komisaře Maigreta.

Dnes ve 21:50 na ČT2 Taxikář.

Doufala jsem v zajímavý TV počin v duchu severských detektivek a dostalo se mi snůšky kriminalistických nesmyslů, nevěrohodných postav, nevyrovnané hroutící se vyšetřovatelky a tak průhledných přešlapů, že je to moc i na mě.
Já jsem se na to vydržela dívat jenom kvůli těm záběrům na krásnou přírodu.
Ano, to je nádhera.
Já to vydržela deset minut. Příšerná kravina. Navíc - nedabovala tu policajtku Lucie Vondráčková?! Děsivý ![]()
Dabovala
Dnes ve 20:20 na ČT art Příběh Glenna Millera.

Docela se těším na pořady věnované výročí narození Karla IV. Jsem zvědavá na film s Hádkem.
Tak toho se já naopak děsím. Už jenom ten sestřih z upoutávek na výročí Karla IV. v ČT mě spolehlivě odpuzuje.
Dneska 20:20 na ČT Art Zeffirelliho Romeo a Julie!!
Díky za upozornění. Jedno z nejkrásnějších zpracování a nejpůvabnější Julie
.
No právě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje