Spot k výstavě Retro už běží (od konce srpna hlavně na ČT), ale "naživo" jsem ho ještě nepotkala, moc tý televizi teď nedám.
Výstava Retro:
Tak to je moc hezké
.
Výstavu mám už nějaký čas v hledáčku na dlouhé zimní večery, ale na spot si dám pozor. A ten čas vážně letí, na těch dětech to je nějak vidět
.
Spot k výstavě Retro už běží (od konce srpna hlavně na ČT), ale "naživo" jsem ho ještě nepotkala, moc tý televizi teď nedám.
Výstava Retro:
Díky, v televizi jsem ho také ještě neviděla. Hezké, vtipné a příjemné kulisy. Tuhle hlášku znám, jen v podobě zezadu gymnázium, zepředu mauzoleum
.
Mimochodem, ta dáma je kdo? Není to hlas Gregorové?
Taky bych řekla, že by to mohl být hlas Gregorové. Dámou je ale bývalá modelka Michaela Křivánková, manekýnka 70. a 80. let. :-)
Hezký spot![]()
Spot dobrej. Ale si s dovolením zašťourám: to nemohli na tu jednu větu sehnat někoho bez přízvuku?! Ani moc sexy ten hlas - asi fakt Gregorový - není (na rozdíl od postavy, super baba
). Měli to nechat na Zawadský ![]()
Dokonalý mladý muž, ten čas opravdu letí!
Připomínám, že za hodinu (21:50) začíná na ČT2 Vláda.
Bohužel jsem zahlídla ukázky, a dabing to jako obyčejně téměř znehodnotil. Zase vybrali ty telecí hlasy ne podle toho, jak herci seděj, ale podle toho, jak vysokou má ten kterej kámoš hypotéku.
Tak jsem se dívala, je to dobrý. Ten její mluvčí jí to pěkně zařídil. ![]()
To jo
Ale byl to jen rozjezd ![]()
Mě teda naprosto fascinuje, jak po prakticky zanedbatelným prohřešku (notabene jen "morálním") tamní voliči okamžitě viníka ztrestají a divák je zhrozen... u nás by mu ještě stouply preference
A mluvčí by dostal - místo vyhazovu - ještě přidáno!
Já jsem si právě říkala, je u toho napsáno drama, tak se to musí zdramatizovat. To jsem zvědavá.
Tak ona ta mafiánčina probíhá asi všude, leč v tom naivně korektním severským pojetí je trošku jiná. Jak říkám, pro nás až neuvěřitelně... Sexííí asistentky jsou už vůbec vyloučený, pravděpodobně zákonem ![]()
U mě to bude dneska ve 21:55 hod. na ČT2 Kouzlo měsíčního svitu s okouzlujícím Colinem Firthem a Emmou Stone. Od Woodyho Allena můžu jak co, ale tohle se mi líbilo už v kině
.

Od Woodyho Allena mám ráda všechno, jen něco extra hodně, něco tak normálně. Kouzlo měsíčního svitu spadá do té druhé kategorie, ale moc ráda si ho zopakuju v tv.![]()
Já si dneska ve 20:15 hod. zapnu na Prima Max Zkrocení zlé ženy . Kromě toho, že já jsem na ty klasiky, tak vidět Shakespearea v podání Elizabeth Taylorové a Richarda Burtona se mi asi nikdy neomrzí. Jsou fakt nepřekonatelní
.

To ti zavidim! Shakespeare to snad psal primo pro ty dva ![]()
Jinak tady zrovna davaj ten islandskej serial, co jsem chvalila ve "filmech". No reknu ti, ze islandstina se svedskejma titulkama teda neni nic moc zazitek! ![]()
Kdyz uz je tu televizni vlakno. Kteri nasi i zahranicni herci jsou podle vas nejvetsi tragedi, proste lidi, ktery meli radsi delat v servisu elektrospotrebicu a ne se pokouset o umeni? Ja zacnu Vojtkem, ktery je ted vsude ( asi ta hypoteka) a vsude priserny, nasleduje Igor Chmela ( ktery vypada jak hodinu post mortem, koho napadlo ho obsadit do Ostravaka?!) a uzaviram Kendym Mataskem, boze to je prkno.
S Chmelou nemohu souhlasit. Jeho minimalisticky styl mam moc rada. A to hlavne v divadle. Jako Ostravaka ho obsadili asi po shlédnutí divadelní hry Uca musí pryč, tam je Ostravak jak cyp. A Mataska jsem taky viděla několikrát v divadle a dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.