Televize

14. srpna 2014 19:56
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. zaří 2016 12:19
Reakce na cinkja:

Tak to je moc hezké .

Výstavu mám už nějaký čas v hledáčku na dlouhé zimní večery, ale na spot si dám pozor. A ten čas vážně letí, na těch dětech to je nějak vidět .

Spot k výstavě Retro už běží (od konce srpna hlavně na ČT), ale "naživo" jsem ho ještě nepotkala, moc tý televizi teď nedám.

Výstava Retro:

https://www.youtube.com/watch?v=xFqON8Q6Z5s

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 06. zaří 2016 16:59
Reakce na domenica:

Díky, v televizi jsem ho také ještě neviděla. Hezké, vtipné a příjemné kulisy. Tuhle hlášku znám, jen v podobě zezadu gymnázium, zepředu mauzoleum .

Mimochodem, ta dáma je kdo? Není to hlas Gregorové?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. zaří 2016 22:34
Reakce na cinkja:

Taky bych řekla, že by to mohl být hlas Gregorové. Dámou je ale bývalá modelka Michaela Křivánková, manekýnka 70. a 80. let. :-)

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. zaří 2016 05:48
Reakce na domenica:

Hezký spot

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 07. zaří 2016 19:05
Reakce na domenica:

Spot dobrej. Ale si s dovolením zašťourám: to nemohli na tu jednu větu sehnat někoho bez přízvuku?! Ani moc sexy ten hlas - asi fakt Gregorový - není (na rozdíl od postavy, super baba ). Měli to nechat na Zawadský 

Offline Fleur blogger
6818 příspěvků moje polička 10. zaří 2016 13:50
Reakce na domenica:

Dokonalý mladý muž, ten čas opravdu letí!

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 13. zaří 2016 20:52

Připomínám, že za hodinu (21:50) začíná na ČT2 Vláda.

Bohužel jsem zahlídla ukázky, a dabing to jako obyčejně téměř znehodnotil. Zase vybrali ty telecí hlasy ne podle toho, jak herci seděj, ale podle toho, jak vysokou má ten kterej kámoš hypotéku.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 13. zaří 2016 22:54
Reakce na barbucha:

Tak jsem se dívala, je to dobrý. Ten její mluvčí jí to pěkně zařídil. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 14. zaří 2016 10:15
Reakce na Ronna:

To jo  Ale byl to jen rozjezd

Mě teda naprosto fascinuje, jak po prakticky zanedbatelným prohřešku (notabene jen "morálním") tamní voliči okamžitě viníka ztrestají a divák je zhrozen... u nás by mu ještě stouply preference  A mluvčí by dostal - místo vyhazovu - ještě přidáno!

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 14. zaří 2016 21:55
Reakce na barbucha:

Já jsem si právě říkala, je u toho napsáno drama, tak se to musí zdramatizovat. To jsem zvědavá.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 14. zaří 2016 23:05
Reakce na dusty:

Tak ona ta mafiánčina probíhá asi všude, leč v tom naivně korektním severským pojetí je trošku jiná. Jak říkám, pro nás až neuvěřitelně...  Sexííí asistentky jsou už vůbec vyloučený, pravděpodobně zákonem 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 02. října 2016 19:58

U mě to bude dneska ve 21:55 hod. na ČT2 Kouzlo měsíčního svitu s okouzlujícím Colinem Firthem a Emmou Stone. Od Woodyho Allena můžu jak co, ale tohle se mi líbilo už v kině.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. října 2016 22:01

Od Woodyho Allena mám ráda všechno, jen něco extra hodně, něco  tak normálně. Kouzlo měsíčního svitu spadá do té druhé kategorie, ale moc ráda si ho zopakuju v tv.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. října 2016 19:16

Já si dneska ve 20:15 hod. zapnu na Prima Max Zkrocení zlé ženy . Kromě toho, že já jsem na ty klasiky, tak vidět Shakespearea v podání Elizabeth Taylorové a Richarda Burtona se mi asi nikdy neomrzí. Jsou fakt nepřekonatelní.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 07. října 2016 22:53
Reakce na wendulka:

To ti zavidim! Shakespeare to snad psal primo pro ty dva 

Jinak tady zrovna davaj ten islandskej serial, co jsem chvalila ve "filmech". No reknu ti, ze islandstina se svedskejma titulkama teda neni nic moc zazitek! 

Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 14. října 2016 20:57

Dnes ve 21:20 na ČT art portrét mého oblíbeného režiséra -  François Truffaut l'insoumis.

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 14. října 2016 22:21

Kdyz uz je tu televizni vlakno. Kteri nasi i zahranicni herci jsou podle vas nejvetsi tragedi, proste lidi, ktery meli radsi delat v servisu elektrospotrebicu a ne se pokouset o umeni? Ja zacnu Vojtkem, ktery je ted vsude ( asi ta hypoteka) a vsude priserny, nasleduje Igor Chmela ( ktery vypada jak hodinu post mortem, koho napadlo ho obsadit do Ostravaka?!) a uzaviram Kendym Mataskem, boze to je prkno.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 14. října 2016 23:40
Reakce na VandaRybna:

S Chmelou nemohu souhlasit. Jeho minimalisticky styl mam moc rada. A to hlavne v divadle. Jako Ostravaka ho obsadili asi po shlédnutí divadelní hry Uca musí pryč, tam je Ostravak jak cyp. A Mataska jsem taky viděla několikrát v divadle a dobrý.