Pondělky večer na ČT2 moje veleoblíbené Manželské etudy, tentokrát už po 35 letech. Miluju tuhle sérii od Heleny Třeštíkové
. Jen mě štve, že její film Strnadovi jsem v kině prošvihla a stáhnout není kde a na YouTube je to zakódovaný.
Televize
Hledam program televize, jestli tady jako chytnu aspon jeden dil Bronu - a hle, nasla jsem prvni ctyri volne ke shlednuti v internetovym vysilani ![]()
Nevite nekdo, odkdy to pujde u nas?
barbucha Nejsem si jista, že se u nás vysílala třetí série, myslím, že ne.
Ja myslim ze treti davali i u nas, tohle je nova - ctvrta a posledni.
barbucha Jo, já vím, že už je čtvrtá, poslední ![]()
barbucha Jen osm dílů???
Čekám, až bude venku všechno a pak to zkouknu najednou. Hrozně se těším.
Ja si vzdycky rikam, jak dlouho jim to trvalo natocit, jaky prace to dalo - a my to pak polknem pomalu najednou ![]()
Jo, jenom osm. Ale vypada to vyzivne, u prvniho dilu se mi delalo az mdlo ![]()
Sleduje zde někdo minisérii Vzteklina na ČT1?
Bowle Já jo. A zrovna dneska jsem říkala manželovi, že na to asi koukat přestanu. Normálně se u toho bojím. Nesnáším horory.
Dost dobrý je to ![]()
barbucha Ještě chvilku, tady o Bronu budeme psát, nevydržím to a podívám se. Nesmím.
Ja se jeste v nedeli podivam na patej dil, je to marny, mne to neda... a pak pravdepodobne zesilim! Pac nez to bude nekde pokupe aspon s titulkama...
barbucha Ale ty to sleduješ v originálu, ne? Bez titulků to určitě seženeš rychle i tady.
Dadoo u dnešního dílu jsem se bála strašně! je to výborná detektivka, zajímavé téma a výběr extériérů... konečně někdo pochopil že ne vše se musí odehrávat ve městě.
Uvidime. Leda az to bude cely odvysilany, a to je jeste mesic
A chci titulky, takhle pobiram akorat to nejnutnejsi nebo spis nejocividnejsi, a to este se slovnikem (nastesti jak je pulka v danstine, maji aspon svedsky titulky u toho - to je mnohem lepsi nez mluveny slovo
). No budu napnuta desne.
Dadoo ja se u toho (Vzteklina) taky bojim, vcera jsem nutila manzela, at si jde sednout ke mne do obyvaku
myslím, že 4. řada bronu s českýma titulkama je...
TeĎ od 20.00 na ČT2 Magnolia od Paula Thomase Andersona....
myslím, že 4. řada bronu s českýma titulkama je...
KDE?!
Já včera stihla eště pátej díl, a teď jsem zoufalá!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025