Dneska ve 21:50 na ČT2 Výtah na popraviště. ![]()

Dneska na ČtArt 21.05 Ettore Scola: Tančírna!
Prokristapána - vedle mi huhlá televize, a nějaká tetina se tam právě stará o svoji vagínu!!
A to ještě není ani deset ![]()
aha, je léto, oblíbené reklamy začínají![]()
Dneska ve 21:45 na ČT2 Půlnoční běh. ![]()

Pro fanoušky Cormorana Strikea (J.K.Rowlingová alias Robert Galbraith: Volání kukačky, Hedvábník...) Dnes na BBC premiéra třídílné série "Strike" na motivy Volání kukačky. Jsem hodně zvědavá.
A v minulém týdnu dávali na Channel 4 čtyřdílnou sérii "The State" - o tom, jak se čtyři Britové vydají do Sýrie a přidají k IS.
Dnes ve 21:50 na ČT2 Poslední údolí.

Dívám se na jednom programu na Wolf Hall, natočené podle knížky. Nesledujete to někdo?
Anna Boleynová je tam vykreslená tak povýšená a zlá, že až se jí to vše začne hroutit, není vlastně nikdo na pomoc.
Viděla jsem první díl. Připadalo mi to doslovně podle knihy, kterou jsem četla, takže jsem usoudila, že je to ztráta času.
Já teď jdu na druhou sérii Poldarka, mám sérii skluz.

Občas jsem kousek zahlídla, ale nijak mě to nechytlo. Hlavně mi neseděla Claire Foy, ty její věčně vypoulený oči mi lezou na nervy ![]()
Na Viktorii se díváte?
Jo, a líbí se mi to! A Rufus Sewell jako Melbourne ![]()
Kdo jste měli rádi Filipa Topola a jeho tvorbu nebo jste ho vlastně moc neznali, ale chcete trochu poznat... a taky máte třeba slabost pro jeho bratra Jáchyma
... a film vám utekl v kinech (premiéra před dvěma lety), tak dnes ve 20.20 hod na ČT Art:

Moniko, diky, sleduju to. Mam ho moc ráda.
Já taky. Tak ať se líbí! ![]()
Taky jsem si ráda po dvou letech ještě jednou znovu připomenula
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.