Televize

14. srpna 2014 19:56
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 17:06

Pinot Noir LadyMary já jsem to loni při začátku prvního dílu taky málem zavrhla, ale po ca třech dílech mě to chytlo. Je tam velká nadsázka, jasně.. A přesně, občas jsem si v těch moudrech pro puberťáky našla něco o vztazích, co se hodí i teď :) tahle poslední řada se mi líbila asi nejvíc, dobrá byla postava nové ředitelky. Plus boží je Otisova matka :)

Na Netflixu jsem zkoukla film Temná dcera. Četla jsem předlohu od Eleny Ferrante, která mě místy dost rozčilovala, ale dočetla jsem ji a film byl to samé. Hrdinové mi byli vesměs spíš nesympatičtí, ale zaujalo mě to. Mohlo to být teda o notný kus kratší, určité lyrické scény jsem si přehrávala zrychleně :D

K zemi hleď bylo fajn, začátek super vtipný, ale v polovině to bohužel ztratilo drive. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 22:08

Tulipe Temná dcera mě zklamala. Ani jsem se dívat nechtěla, ale hlavní herečka se mi někde líbila, tak jsem se dívala jen kvůli tomu. Pak jsem litovala, že jsem si radši nepustila Krále. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 22:10

LadyMary Mě  takhle chytl Outer Banks a Riverdale- ale tam tedy končím 3. řadou, pak už se to mění v blbost. Ona i ta 3. už byla na hraně. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 22:13

A hodně si lidi chválí Drž se blízko. Mám v pořadí. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 22:28

A co Šarlatán? Líbil? Mně to přišlo hodně zajímavé, Trojan skvělý, jen mě mrzelo, že se řešila spíš jeho orientace než léčení. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. ledna 2022 20:12

Zítra od 10,15 na ČT1 seriál podle Jamese Herriota Všechny velké a malé bytosti.

Offline Sweet Potato
39809 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 09:51

Dadoo A je to krásné.

Offline Sweet Potato
39809 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 10:08

Pustila jsem si Devadesátky.

Mám ráda normální kriminálky. 
Miluju Případy 1.oddělení a Vetchého.

Nemám ráda prequely.

Tohle je prequel Případů a není tam Vetchý.

Nesnáším filmy o organizovaném zločinu, divokých devadesátých, zkorumpovaných policajtech, bezmoci slušných, Mrázkovi, Jonákovi...

Je tam tohle všechno. A je to SKVĚLÉ!

Už úvodní titulky. Herci, prostředí. Je tam všechno a nevypadá to jako kulisy a rekvizity z fundusu. Nevím, jak to dokázali, ale i barvy a osvětlení, celý film působí jak natočený v té době. 

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 10:10

Sweet Potato Viď, výborný, lituju, že to má jen 6 dílů.

Offline baltik
4960 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 11:18

Sweet Potato to se tesim :) my jsme minuly tyden shledli stiny v mlze a to bylo utrpeni (herecke vykony, dialogy, postupy)

Offline Sweet Potato
39809 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 11:19

baltik Stíny v mlze jsou špatný. 

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 11:32

baltik Sweet Potato 

Já detektivní/kriminální seriály nesleduju prakticky vůbec, ale ze Stínů v mlze jsem chtěla vidět alespoň první díl, protože Petra Špalková a Jaroslav Plesl, ale nevydržela jsem do konce. Devadesátky působí neskutečně autenticky a syrově a opravdově, to si asi ujít nenechám...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 11:34

Sweet Potato souhlasím se stíny v mlze. Devadesátky se mi taky líbili, akorát mám v podobných kriminálkách problém udržet kdo je kdo, na koho má vazby a tak. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:17

Gottova fanynka jsem nikdy nebyla a toho Kryla jsem mu neodpustil, ale teď jsem dojatá. 

Peace!

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:25

Dadoo Věřím, že film byl pěkný. A právě proto, že se mi dneska opravdu nechtělo brečet, jsem se nedívala. 

Offline tina
6237 příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:45

Dadoo ionicera ja taky buhvijaka fanynka nebyla, ale nejakou jeho produkci ma tatinek, takze neco znam. Krome zacatku jsem videla vetsinu filmu a poslednich deset minut jsem uz jen brecela a neslo to zastavit...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2022 22:46

Dadoo taky se mi ten dokument líbil. A došlo mi, jak je to dlouho, a jak se změnil svět. Pár dní po jeho smrti se narodil mladší a z něho už je velký kluk.

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 17. ledna 2022 19:52

Čirou náhodou jsem zjistila, že zas dávaj Takovou normální rodinku. Milostpán na mě podezřívavě koukal jestli jsem se nezbláznila... ale ta Rosůlková! Medřická! Boží furt!

Offline SunEclipse
3422 příspěvků moje polička 17. ledna 2022 20:05

barbucha jo mně se to taky neomrzí

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 17. ledna 2022 20:39

barbucha taky jsem si ji teď k večeři pustila. Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Medřická, Cupák, Hanzlík, Štěpánková, to je top sestava. A až přijede tetička s Koníčkem.